COSS.fi

COSS.fi

Vuoden 2017 Open World Hero -haku on käynnistynyt!

Vuoden 2017 Open World Hero -haku on nyt käynnistynyt. Mikäli sinulla on mielessäsi joku suomalainen yritys tai henkilö, joka on tehnyt merkittävää työtä avoimuuden edistämiseksi, kerro siitä meille.

Open World Hero on COSS ry:n jakama tunnustus, jonka tavoitteena on edistää tietojärjestelmien avoimuutta. Vuosittain jaettava palkinto myönnetään merkittävää työtä tämän tavoitteen eteen Suomessa tehneelle henkilölle tai organisaatiolle.

Lähetä ehdotuksesi meille perusteluineen alla olevan linkin kautta. Voittajan valitsee COSS ry:n hallitus yhdessä ohjausryhmän kanssa. Voittajan julkistus tapahtuu 20.9. Mindtrek 2017 -konferenssin yhteydessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Siirry Open World Hero 2017 -hakuun >>

Haku on käynnissä 16.8. asti.

 

Kiertopalkintona on suomalaisen taiteilijan Virginie Loÿn lasimosaiikkipallo In the Nucleus, Ytimessä. Teoksen aiheena on Linus Torvaldsin työ avoimen lähdekoodin kehittäjänä ja se kuuluu sarjaan Suuria suomalaisia sankareita. Perinne sai alkunsa vuonna 2013, kun COSS ry palkitsi Open World Hero -nimityksellä Unelmakoulu-projektin. Tämän jälkeen voittajina on ollut Michael ”Monty” Widenius (2014), Helsingin kaupunki (2015) ja Timo Sirainen, Dovecot Oy (2016).

 

Lue lisää aiheesta:

Open World Hero -tunnustuksen historiaa

Avoimella lähdekoodilla menestykseen – Open World Hero -palkinto Siraiselle

Helsingin kaupunki vuoden 2015 avoimen maailman edistäjä

Unelmakoulu ja Allan Schneitz palkittiin Open World Hero -palkinnolla

 

 

Scroll to Top