COSS.fi

COSS.fi

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsen on osa COSSin verkostoa ja laaja-alaista toimintaa. Yhteisöjäsenenä hyödyt COSSin monipuolisista palveluista ja verkostoista. Jäsenenä pääset mukaan APELL-yhteistyön (The European Open Source Software Business Association) kautta eurooppalaisiin avoimen lähdekoodin verkostoihin. Lisäksi voimme auttaa kansainvälisten liiketoimintakontaktien löytämisessä ja tarjoamme tietoa eri EU-maiden kohdemarkkinoista. Jäsenillämme on myös mahdollisuus verkostoitua eri toimijoiden kanssa erilaisissa tilaisuuksissa ja osallistua yhdistyksen toimintaan vaihtelevissa hankkeissa ja työryhmissä kuten julkishallinnon digitalisaatioon keskittyvässä JulkisCOSS-työryhmässä yhdessä Kuntakumppaneidemme kanssa. 

Yhteisöjäsenten edut

COSSin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tehdä yhteiskunnallista vaikuttamistyötä, toimia jäsentensä äänitorvena ja valvoa heidän etujaan käymällä aktiivista keskustelua eri sidosryhmien kanssa varmistaen, että avoimen lähdekoodin etuja ja oikeuksia puolustetaan sekä kansallisella että kansainväliselläkin tasolla. Tätä työtä COSS tekee aktiivisesti eurooppalaisissa verkostoissa muun muassa APELLin (The European Open Source Software Business Association) kautta toimiessaan yhtenä sen perustajajäsenistä. Tavoitteena vaikuttamistyöllä on luoda Suomesta maailman paras paikka yrittää avoimen lähdekoodin avulla ja ympärillä. Tähän tavoitteeseen pyrimme erilaisten yrityshautomo- ja kasvuohjelmien käynnistämisellä sekä tunnistamalla ja kutsumalla yhteistyöhön mukaan erilaisia avoimen lähdekoodin rahoittajia.

COSS tekee tiivistä yhteistyötä useiden kotimaisten sekä kansainvälisten kumppanien kanssa. Erityisesti COSS vaikuttaa aktiivisesti eurooppalaisessa avoimen lähdekoodin kattojärjestö APELLissa yhtenä sen perustajäsenistä. COSSin jäsenenä pääset mukaan APELL-yhteistyön kautta eurooppalaisiin avoimen lähdekoodin verkostoihin. Lisäksi voimme auttaa kansainvälisten liiketoimintakontaktien löytämisessä ja tarjoamme tietoa eri EU-maiden kohdemarkkinoista.

Järjestämme yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain erilaisia alan koulutuksia, tapahtumia sekä seminaareja, jonne jäsenemme pääsevät osallistumaan joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Tunnetuimpana COSSin järjestämänä tapahtumana on vuosittainen, kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä Mindtrek-konferenssi, jonne tarjoamme jäsenillemme liput sekä sponsoripaketit alennettuun jäsenhintaan.

COSSin jäsenenä saat yrityksesi tarjoamat avointen teknologioiden asiantuntijapalvelut esille verkkosivustomme Asiantuntija- ja koulutuspankkiin, josta avoimista teknologioista kiinnostuneet asiakkaat voivat helposti löytää yrityksesi tarjooman.

Yleisten koulutustilaisuuksien lisäksi tarjoamme jäsenillemme avoimen lähdekoodin oikeudellisiin, liiketoiminnallisiin, teknisiin ja yhteisöllisiin kysymyksiin liittyviä asiantuntijapalveluita alennettuun jäsenhintaan koulutusten ja konsultoinnin muodossa. Palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjoamme jäsenillemme jäsenetuna maksutonta lisenssineuvontaa, joka on joustava ja nopea neuvontapalvelu. Neuvontaan sisältyy asiakkaan ongelman arviointi, yleisen tason neuvonta yksittäiseen lisenssikysymykseen liittyen sekä yleinen toimenpidesuositus ja kustannusarvio. Palveluun ei sisälly asiakirjojen, sopimusten tai muiden vastaavien laadinta.

Tiedotamme säännöllisesti jäsenillemme käynnissä olevista hankkeista ja projekteista. Lisäksi välitämme eteenpäin avoimiin ratkaisuihin liittyviä hankintailmoituksia sekä tiedusteluja. Jäsenemme voivat myös lähettää meille oman organisaationsa tiedotteita, osaamisen esittelyitä ja projektien casekuvauksia julkaistavaksi COSSin eri alustoilla.

COSSin tavoitteena on olla jäsenilleen paras avoimien ratkaisujen katalyytti, tuki ja alusta. Tuemme jäseniämme avoimuuteen liittyvien hankkeiden käynnistämisessä sekä avoimien yhteisöjen rakentamisessa. COSSin laajasta verkostosta löytyy kattavasti edustusta niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Jäsenenä pääset hyödyntämään laajaa verkostoamme ja voimme auttaa tarvittavien asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

COSSin yhteisöjäsenenä pääset mukaan myös COSS Avoin kunta -verkostoon, joka on COSSin jäsenyritysten ja kuntakumppanien yhteinen verkosto. COSSin jäsenyrityksille verkosto toimii kanavana markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan kunnille ja kaupungeille. Lue lisää >>

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenetuihimme liittyen, tavoitat meidät sähköpostilla info@coss.fi

Jäsenmaksut

Yhteisöjäsenyyden vuosimaksu määräytyy organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Henkilöstömäärä Jäsenmaksu (+ALV 24%)
1 – 9 250 €
10-19 590 €
20-49 950 €
50-99 1350 €
100-199 1950 €
200-499 2950 €
500 - 3950 €

Ohjausryhmäjäsenyys

Yhdistyksen hallituksen apuna toimii neuvoa antava ohjausryhmä, johon kuuluvat ohjausryhmäjäsenet ja erikseen kutsutut asiantuntijat.

Ohjausryhmäjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, joille avoin lähdekoodi on merkittävä strateginen kysymys, ja jotka haluavat olla keskeisesti vaikuttamassa avoimen lähdekoodin liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Ohjausryhmäjäsenet ovat yhdistyksen varsinaisia jäseniä. Ohjausryhmäjäsenille kuuluvat kaikki varsinaisen jäsenyyden edut ja palvelut. Ohjausryhmäjäsenille tarjotaan lisäksi muun muassa erillisiä näkyvyyspalveluja ja vaikuttamisen paikkoja. Ohjausryhmäjäsenten logot näkyvät keskeisellä paikalla COSSin verkkosivuilla sekä muissa viestintämateriaaleissa.

Ohjausryhmäjäsenet maksavat varsinaisten jäsenten jäsenmaksun lisäksi ohjausryhmämaksun, joka porrastetaan organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Ohjausryhmämaksut

Ohjausryhmäjäsenet maksavat varsinaisten jäsenten jäsenmaksun lisäksi ohjausryhmämaksun, joka porrastetaan organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Henkilöstömäärä Ohjausryhmämaksu (+ALV 24%)
1 – 199 1 450 €
200 - 2 950 €

Liity COSSin yhteisöjäseneksi!

Voit liittyä COSSin varsinaiseksi jäseneksi eli yhteisöjäseneksi täyttämällä oheisen jäsenhakemuslomakkeen. Yksityishenkilöt voivat halutessaan liittyä COSS ry:n kannatusjäseniksi.

Hakemus käsitellään seuraavassa yhdistyksen hallituksen kokouksessa, jonka jälkeen olemme teihin yhteydessä. 

Kiitos hakemuksestanne!

  Organisaatio

  Nimi*

  Y-tunnus*

  Lähiosoite*

  Postinumero*

  Paikkakunta*

  Laskutusosoite (jos eri)

  WWW:

  Henkilöstön määrä:

  Yhteyshenkilö

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Titteli*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Jäsenyys

  Haluan liittyä yhteisöjäseneksi

  Haluan liittyä myös ohjausryhmäjäseneksi

  Yksityisyys

  Tietojani voidaan antaa COSSin jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Organisaation tiedot saa julkaista COSSin kotisivujen jäsenlistalla

  Lisätietoja ja viesti COSSille

  Scroll to Top