COSS Avoin kunta

COSS Avoin kunta on Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus COSS ry:n jäsenten ja kuntien yhteinen verkosto toiminnan ja tietojenkäsittelyn kehittämiseksi. Tavoitteena on auttaa kuntia ja kuntayhtymiä kehittämään avoimia, yhteensopivia järjestelmiä ja prosesseja osana kunnan kokonaisvaltaista kehittämistä kunnan, kuntalaisten ja veronmaksajien parhaaksi.

COSS Avoin kunta yhdistää kunnat ja yritykset toimimaan yhdessä kohti parempia palveluita. Tavoitteena on yhdistää kunnat jakamaan tietämystään avoimen teknologia eduista ja hyödyistä sekä oppia toisilta miten parhaiten ehkäistään toimittajalukkoja. - Timo Väliharju, toiminnanjohtaja, COSS ry


 

COSS Avoin kunta lyhyesti

Mikä?

Yritysten ja kuntien verkosto, joka rakentaa tulevaisuuden kuntia yhdessä.

Kenelle?

Kunnille, jotka haluavat hyödyntää avoimen innovaation ja avoimen teknologian mahdollisuuksia toiminnan ja palvelujen kehittämiseksi.

Mitä?

Verkoston yritykset auttavat kuntia tarjoamalla palveluja kunnan kehittämiseen ja toimintaan strategiavaiheesta projekteihin, tukeen ja tuotantoon.

Ketkä?

Verkoston toimittajat ovat avoimuutta hyödyntäviä teknologia- ja konsultointiyrityksiä kansainvälisisistä yrityksistä paikallisiin toimijoihin.

Miten?

Ota yhteyttä COSS Avoin kunta -verkostoon avoinkunta@coss.fi niin kartoitetaan kuntasi tilanne ja etsitään tavat ja tahot, joilla voimme auttaa.


 

Mikäli olet jo COSSin yhteisöjäsen ja haluat mukaan COSS Avoin kunta -verkostoon sekä tuoda yrityksesi palvelutarjooman esille verkkosivuston listaukseen, pääset mukaan täyttämällä oheisen yritysesittelyn.

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä