COSS.fi

COSS.fi

Kuntakumppanuus

kaupunki

Tehosta kuntasi toimintaa avoimella lähdekoodilla.

Meille COSSissa on tärkeää, että niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla on saatavilla tarvittava tieto ja ymmärrys avoimesta lähdekoodista sekä sen hyödyistä ja edellytyksistä vaihtelevissa ympäristöissä. Yksi tavoitteistamme onkin auttaa kuntia ja kuntayhtymiä kehittämään avoimia, yhteensopivia järjestelmiä ja prosesseja osana kunnan kokonaisvaltaista kehittämistä kunnan, kuntalaisten ja veronmaksajien parhaaksi.

Kuntakumppanuus on tarkoitettu kunnille ja kaupungeille, jotka haluavat edistää avoimien teknologioiden käyttöä, tehdä yhteistyötä sekä vaihtaa kokemuksia ja parhaita käytäntöjä toisten kanssa. Lisäksi kuntakumppanuus tarjoaa kunnille apua ja tukea oman toiminnan ja palvelujen kehittämiseksi sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja edistää avoimuutta yhteiskunnassa.

COSSin kuntakumppanina pääset osaksi yhteisöämme, josta löytyy laajaa osaamista ja kyvykkyyttä avoimeen lähdekoodiin sekä yleisemminkin avoimiin teknologioihin. Yhteisömme koostuu kuntakumppaneidemme lisäksi noin 60 alalla toimivasta yrityksestä ja organisaatiosta sekä yli 70 aihetta tukevasta kannatusjäsenestä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, toimialan kehittämiseksi.

Kuntakumppanuus-verkostossa jo mukana:

Kuntakumppanuuden edut​

Kuntakumppanuudessa korostuvat sekä viestinnällinen yhteistyö että erilaiset koulutukset ja tapahtumat aiheen tiimoilta. Tarjoamme Kuntakumppaneille kattavia etuja, joilla tuemme Kuntakumppanin toimintaa avoimiin teknologioihin liittyen.

Järjestämme Kuntakumppaneille mahdollisuuden osallistua kerran vuodessa veloituksetta koulutustilaisuuteen, joka keskittyy alan ajankohtaisiin aiheisiin.

Järjestämme yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain erilaisia alan koulutuksia, tapahtumia sekä seminaareja, jonne Kuntakumppanit pääsevät osallistumaan joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Lisäksi tunnetuimpana COSSin järjestämänä tapahtumana on vuosittainen, kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä Mindtrek-konferenssi, jonne tarjoamme jäsenillemme lippuja alennettuun hintaan.

Tuemme Kuntakumppaneitamme avoimuuteen liittyvien hankkeiden käynnistämisessä sekä avoimien yhteisöjen rakentamisessa. Kuntakumppanina pääset hyödyntämään laajaa verkostoamme ja saat apua muun muassa tiedottamisessa sekä asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

Kuntakumppanina voit lähettää meille organisaationne omia tiedotteita ja uutisia, jotka julkaisemme coss.fi-sivustolla, uutiskirjeissämme ja sosiaalisen median kanavissamme. Näin Kuntakumppaneillamme on mahdollisuus tavoittaa kauttamme kuukausittain noin 5 000 avoimuudesta kiinnostunutta lukijaa. Tarjoamme Kuntakumppanille myös tiedotus- ja markkinointiapua sekä tarpeen mukaan muuta neuvontaa avoimen lähdekoodin tuotteille.

Välitämme eteenpäin jäsenillemme avoimiin tietojärjestelmiin liittyviä tiedusteluja ja tarjouspyyntöjä.

Tarjoamme Kuntakumppaneille yksilöllistä neuvontaa ja konsultaatiota avoimiin teknologioihin liittyen. Tähän sisältyy esimerkiksi maksutonta lisenssineuvontaa, joka on joustava ja nopea neuvontapalvelu. Neuvontaan sisältyy asiakkaan ongelman arviointi, yleisen tason neuvonta yksittäiseen lisenssikysymykseen liittyen sekä yleinen toimenpidesuositus ja kustannusarvio. Palveluun ei sisälly asiakirjojen, sopimusten tai muiden vastaavien laadinta. Yleisten koulutustilaisuuksien lisäksi tarjoamme avoimen lähdekoodin oikeudellisiin, liiketoiminnallisiin, teknisiin ja yhteisöllisiin kysymyksiin liittyviä asiantuntijapalveluita alennettuun hintaan koulutusten ja konsultoinnin muodossa. Palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kuntakumppanina pääset mukaan COSS Avoin kunta -verkostoon, joka on COSSin jäsenyritysten ja kuntakumppanien yhteinen verkosto. Tavoitteena on auttaa kuntia ja kuntayhtymiä kehittämään avoimia, yhteensopivia järjestelmiä ja prosesseja osana kunnan kokonaisvaltaista kehittämistä kunnan, kuntalaisten ja veronmaksajien parhaaksi. Lue lisää >>

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenetuihimme liittyen, tavoitat meidät sähköpostilla info@coss.fi

Vuosimaksu

Kuntakumppanuuden hinta on 930 € (+ALV 24%) / vuosi.

Kiinnostuitko Kuntakumppanuudesta?

Jätä oheisella lomakkeella meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää Kuntakumppanuudesta ja sen eduista. 

 

     

     

    Scroll to Top