COSS.fi

COSS.fi

Kannatusjäsenyys

Yritysten lisäksi myös yksityishenkilöt ovat tärkeä osa laajaa verkostoamme.

COSSin kannatusjäsenyys on tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista ja muista avoimista teknologioista kiinnostuneille yksityishenkilöille. Kannatusjäsenenämme pääset osallistumaan yhteisön toimintaan ja tuet avoimen lähdekoodin yhteisöjä sekä niiden kehitystä.

Kannatusjäsenyyden edut

Kannatusjäsenenämme saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä avoimen lähdekoodin saralla tapahtuu. Tiedotamme aktiivisesti teemaan liittyvistä ajankohtaisista uutisista sekä tulevista tapahtumista ja tilaisuuksista, niin omiemme kuin myös lukuisten yhteistyökumppaneidemme. Järjestämme vuosittain erilaisia tilaisuuksia, koulutuksia ja kumppanitapahtumia, joihin jäsenemme voivat osallistua joko täysin ilmaiseksi tai alennettuun jäsenhintaan. Lisäksi neuvomme jäseniämme heitä askarruttavissa kysymyksissä ja tarpeen mukaan välitämme tiedusteluita eteenpäin muille jäsenille.

Jäsenmaksu

Kannatusjäsenyyden hinta on 15 € (sis. alv 24 %) / vuosi ja se maksetaan liittymishetkellä. Liittymisvuoden jälkeen lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksun aina vuoden alussa.

Mikäli haluat olla yksityishenkilönä osa tätä avoimuuden verkostoa, liity mukaan kannatusjäseneksi täyttämällä alla oleva liittymislomake!

  Omat tiedot

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Kotikunta*

  Jäsenyys

  Miksi haluat tukea COSS ry:n toimintaa?:

  Haluan tukea avoimen lähdekoodin yhteisöjä

  Haluan osallistua yhteisön toimintaan

  Verkostoituminen

  Muu syy (tarkenna alle)

  Lisätiedot

  Lisätietoja, palautetta tai ideoita COSSille

  Scroll to Top