COSS.fi

COSS.fi

Avoimuuden vaalipaneeli 2019

Avoimuuden vaalipaneeli

Miten rakentaa kilpailukykyistä, digitaalista Suomea, jossa on hyvä elää yhdessä älykkäiden robottien kanssa? Miten Suomi voisi ottaa osuutensa globaalista alusta- ja datataloudesta?  Miten saada mydata töihin reilulla tavalla, millainen on turvallinen kyberinfra? Miten saada suomalainen sote-aarrearkku hyötykäyttöön - vai onko henkilötietojen toissijainen käyttö ja yksityisyyden suoja ratkaisematon epäyhtälö? Miten taata avoin demokratia trollien ja jatkuvien aprillipäivien aikana?

Tervetuloa maksuttomaan avoimuuden vaalipaneeliin, jossa tulevaisuuden tietoyhteiskunnasta keskustelevat Jenni Karjalainen (SDP), Jyrki Kasvi (vihreät), Kristo Lehtonen (keskusta) ja Jouni Markkanen (kokoomus). Tule kuuntelemaan panelisteja, ottamaan kantaa ja kysymään - ottamaan selvää miten panelistit ja puolueet haluavat rakentaa avointa Suomea.
Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti.

Voit seurata tilaisuutta myös livestriimin kautta klo 14 - 16 osoitteessa youtube.com/channel/UCyawX4gnfWLlMuV7KAaaaTw/live

Avoimuuden vaalipaneeli 2019

Ohjelma

13:30 Kahvitarjoilu

14:00 Tervetuloa / Timo Väliharju, COSS ry

Kuntaliiton tervehdys / Tommi Karttaavi, Kuntaliitto

Vaalivahti vahtii vaaleja / Tarmo Toikkanen ja Aleksi Knuutila, OKFI

Paneelikeskustelu

Jenni Karjalainen (SDP)

Jyrki Kasvi (vihreät)

Jouni Markkanen (kokoomus)

Kristo Lehtonen (keskusta)

moderaattorina Jyrki Koskinen, Avaamo Konsultointi

Faktabaari - faktapohjaisen julkisen keskustelun puolesta 5v / Mikko Salo, Avoin yhteiskunta ry ja Petra Piitulainen-Ramsay, Faktabaari

16:00 Jatkot Faktabaarissa, Vaalivahti-työpaja, COSS ja Kuntaliitto esittäytyvät

17:00 Tilaisuus päättyy

Panelistien esittely

Jyrki Kasvi

Jyrki Kasvi on 55-vuotias tekniikan tohtori, kansanedustaja ja Espoon valtuuston pj. Aiemmin hän on toiminut mm. tutkimus- ja kehittämisjohtajana, tutkijana ja peliarvostelijana. 

Karjalainen

Jenni Karjalainen

Jenni Karjalainen on 37-vuotias työelämäasiantuntija, Insinööriliiton johtava asiantuntija ja valtakunnan johtava setäkuiskaaja, jolle parempi työelämä on intohimo sekä työssä että elämässä. SDP:n eduskuntavaaliehdokas Helsingissä.

Jouni Markkanen

Jouni Markkanen on 31-vuotias kauppatieteiden maisteri ja ehdolla eduskuntaan Pirkanmaalla. Hän työskentelee Kokoomuksen puoluetoimistolla vastuualueinaan digi-, työelämä ja kaupunkipolitiikka.

Kristo Lehtonen

Kristo Lehtonen, DI, KTM, on Suomen Keskustan Tietoyhteiskuntatyöryhmän puheenjohtaja. Työkseen hän on toimitusjohtajana 3DBear startup-yrityksessä. Aiemmin hän on toiminut mm. Anne Bernerin erityisavustajana sekä Nokialla erilaisissa johtotehtävissä.

Ilmoittautuminen

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajallinen ja mukaan mahtuvat 80 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Tapahtuman yhteistyössä mukana

Scroll to Top