COSS.fi

COSS.fi

Uusi jäsen esittäytyy: Collapick Company Oy

 

Collapick Company Oy on vuonna 2011 perustettu ohjelmistoyritys, jolla on kokemusta. Toteutamme luotettavia web- ja mobiilisovelluksia, moderneja karttapalveluita sekä teollisen internetin ratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme kehittäneet Ponniste-järjestelmän tehostamaan teollisen tuotannon tiedonkulkua, paikantamaan tuotannon pullonkauloja ja ehkäisemään tarpeettomia seisauksia. Toimintamme on saanut tunnustusta muun muassa Startup Saunassa ja INNOSUOMI-kilpailussa.

Tiimimme muodostuu myyntihenkisistä ohjelmistoalan ja graafisen suunnittelun osaajista. Meille on tärkeää kehittyä yksilöinä ja yrityksenä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua nyt ja tulevaisuudessa. Hyödyntämämme avoimen lähdekoodin ratkaisut ovat tietoturvallisia ja laajennettavia, mikä tekee niistä toimivia ja kustannustehokkaita pitkälläkin aikavälillä.

Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja ja toimineet osana hankintaketjua. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä yhteistyö- ja innovaatiokyvystämme ja ratkaisujamme konkreettisista tuloksista liiketoiminnan kehittämisessä.

Me Collapickillä uskomme, että parhaat ratkaisut ovat yhteisöllisiä ja syntyvät vuorovaikutuksen tuloksena.

 

Lisää aiheesta:

Collapick Company OyCollapick
Henna Paakinaho
Järjestelmäasiantuntija
040 8349764
henna.paakinaho(a)collapick.com

 

Scroll to Top