COSS.fi

COSS.fi

Vuoden 2016 Open World Hero -haku käynnissä!

 

 

Vuoden 2016 Open World Hero -haku on nyt käynnissä ja jatkuu 19.8. saakka. Mikäli sinulla on mielessäsi joku suomalainen yritys tai henkilö, joka on tehnyt merkittävää työtä avoimuuden edistämiseksi, kerro siitä meille.

Ehdotukset tulee jättää sähköpostitse osoitteeseen moona.puha(a)coss.fi lyhyiden perusteluiden kera. Voittajan valitsee COSS:n hallitus yhdessä ohjausryhmän kanssa.

Voittajan julkistus tapahtuu 17.10. Mindtrek-konferenssin yhteydessä (voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti).

Kiertopalkintona on suomalaisen taiteilijan Virginie Loÿn lasimosaiikkipallo In the Nucleus, Ytimessä. Teoksen aiheena on Linus Torvaldsin työ avoimen lähdekoodin kehittäjänä ja se kuuluu sarjaan Suuria suomalaisia sankareita.

Open World Hero on COSS ry:n jakama tunnustus, jonka tavoitteena on edistää tietojärjestelmien avoimuutta. Vuosittain jaettava palkinto myönnetään merkittävää työtä tämän tavoitteen eteen Suomessa tehneelle henkilölle tai organisaatiolle. Perinne sai alkunsa vuonna 2013, kun COSS ry palkitsi Open World Hero -nimityksellä Unelmakoulu-projektin. Tämän jälkeen voittajina on ollut Michael ”Monty” Widenius (2014) ja Helsingin kaupunki (2015).

 

 

Scroll to Top