COSS.fi

COSS.fi

Tampereen Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennus alkoi 5.9.

 

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hankkeen valmennusosio alkoi Tampereella 5.9. Tilaisuudessa käytiin läpi osallistujien taustoja sekä kuultiin ensimmäinen luento johdantona valmennuksen aiheeseen. Kaiken kaikkiaan osallistujia saatiin viidestä eri yrityksestä, joita ovat Solita Oy, Vincit Oy, Metosin Oy, Citynomadi Oy sekä Granite Partners Oy.

Aloitustilaisuuden jälkeen valmennuksessa on luvassa data-analytiikan luentoja sekä palvelumuotoilua. Analytiikkaosiossa käydään läpi tiedon poimintaa ja jalostusta, mallinnusta ja analysointia sekä visualisointia ja tulkintaa. Ohjelmistoina käytetään avoimen lähdekoodin R- ja Weka -ohjelmistoja.

Palveluosiossa  puolestaan käydään läpi palveluajattelua, -muotoilua ja -liiketoimintaa. Tarkoituksena on hyödyntää palvelumuotoiluun tarkoitettuja työkaluja kuten CoCo Tool Kittiä. Teoriaosuuden jälkeen alkaa yritysten case-vaihe, jossa sovelletaan opittuja asioita ja työkaluja käytännön case-tapauksen parissa.

Seuraavat valmennukset alkavat vuoden 2017 aikana Vantaalla ja Tikkurilassa. Näistä tiedotetaan lisää lähempänä.

 

Lisätiedot: Jyrki Koskinen (jyrki.koskinen(a)coss.fi)

 

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

 

 

Scroll to Top