COSS.fi

COSS.fi

Datasta oivalluksia ja bisnestä -esittely Mindtrekissa

 

 

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hankkeen edustaja, Jyrki Koskinen, on mukana kansainvälisessä Mindtrek-konferenssissa esittelemässä hanketta. Esittely on osa ”Data-Driven Business: How Do Companies Do It?” -sessiota, jossa paneudutaan siihen, miksi jokaisen pitäisi kiinnittää huomiota avoimeen dataan sekä massadataan.

Muita puhujia ovat Pirjo Venäläinen (Metsäteho Oy), Krista Mutila (Vainu), Sami Karhumäki (CityNomadi), Jari Salo (TIEKE) ja Hanna Niemi-Hugaerts (Forum Virium Helsinki).

Lisäksi Data-Driven Business -session tarkoituksena on esitellä sitä, miten 6Aika Avoin data -kärkihanke sekä toimijat kuten TIEKE ja COSS, auttavat yrityksiä hyödyntämään datan mahdollisuuksista bisneksessä. Innovaatioalustan kehityksen lisäksi Datasta oivalluksia ja bisnestä -hankkeesta kerrotaan, miten yritykset voivat liittyä hankkeeseen ja hyötyä sen eduista.

 

Mindtrek on kansainvälinen konferenssi, joka järjestetään 17.-19.10.2016 Tampere-talossa. Tavoitteena on saada konferenssiin yli 800 kävijää – tällä hetkellä jo yli 700 on ilmoittautunut.

 

Lisätietoja konferenssista ja sen ohjelmasta

 

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

 

Scroll to Top