COSS.fi

COSS.fi

Mindtrek valtaa pian Tampereen!

 

Mindtrek-konferenssi valtaa Tampereen – jo kahdennenkymmenennen kerran! Lokakuun 17.-19. päivä järjestettävässä konferenssissa on mukana tänäkin vuonna lukuisia kansainvälisiä alansa huippuja keynote-puhujina sekä monia muita asiantuntijoita vetämässä erilaisia sessioita ja työpajoja.

Konferenssin sisältö ja teemat rakentuvat viidestä eri osiosta, joita ovat Open Source, Smart City, Immersion, IoT ja Academic. Kaiken kaikkiaan konferenssissa tullaan näkemään yli 100 puhujaa 90:ssä esityksessä ja työpajassa edellä mainittuihin teemoihin liittyen.

Pääpuhujina kuullaan muun muassa maailman ensimmäistä kyborgiartistia, Neil Harbissonia sekä tietoturva-asiantuntijaa Petteri Järvistä. Tiistaina pääpuhujina esiintyy Lauri Oksanen Nokialta ja Markku Markkula Euroopan alueiden komiteasta sekä iltapäivällä kaupunkistrategisti Boyd Cohen. Katso koko ohjelma

Konferenssipäivien lisäksi on järjestetty monipuolista oheisohjelmaa viihdyttämään konferenssivieraita ja edesauttamaan verkostoitumista. Luvassa on muun muassa maanantain Evening Party Pakkahuoneella, tiistain Conference Dinner Vapriikissa ja keskiviikon Site Visits eri puolilla Tamperetta.

Lisäksi konferenssin yhteydessä järjestetään Nokia Coding Rally, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen IoT-teemasta kiinnostuneita joukkueita. Tällä pyritään lisäämään tietoutta uusista teknologioista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Tällä hetkellä konferenssiin on ilmoittautunut kävijöitä jo yli 700 henkilöä niin Suomesta kuin ulkomailtakin ja määrä vain kasvaa. Mikäli haluat osaksi tätä avoimuuden ja innovatiivisuuden verkostoa, varaa sinäkin oma paikkasi konferenssista!

 

Nähdään konferenssissa!

– Moona Puha

 

Scroll to Top