COSS.fi

COSS.fi

Neutech Oy tarjonnut IT-alan palvelujaan jo 20 vuotta

Neutech, virallisesti K&T Neutech Oy, on espoolainen hostingpalveluita tarjoava ketterä yritys. Neutechin pieneen, mutta pippuriseen porukkaan kuuluu IT-alan huippuosaajia, joilla osalla on jo alan kokemusta kertynyt yli 20 vuotta. Vuosi 2016 onkin todellinen juhlavuosi, kun Neutech täyttää tasan 20 vuotta, ja on siten yksi Suomen vanhimpia alan yrityksiä.

Neutechin palveluihin kuuluu värikäs kirjo niin valmiita webhotellipaketteja kuin räätälöityjä ratkaisujakin virtuaalipalvelimista, fyysisistä palvelimista ja esimerkiksi ylläpidosta. Suomessa kilpailu hostingin saralla on kovaa, mutta mikäs siinä kun Neutech pärjää kilpailussa äärimmäisen nopealla (ja mukavalla) asiakaspalvelulla ja luotettavilla palveluilla.

Neutechin missio on auttaa asiakkaitaan keskittymään omaan liiketoimintaansa jättämällä palvelinasioista huolehtimisen kokonaan pois omasta päiväjärjsetyksestä. Prioriteettina on asiakkaan liiketoiminnan sujuvuus ja Neutechin palveluiden kustannustehokas ja maximaalinen hyödyntäminen. Neutechilla asiakkaiden luottamus on kaiken a ja o, ja kestävät kumppanuudet kuuluvat tavoitteisiin.

 

Lisätietoja:
Nina Kivisilta
Neutech

 

Neutech on COSS ry:n jäsen.

 

Scroll to Top