Terasetista Dell Vostro 2520 Ubuntulla

21.3.2013Moona Salomäki
Uutiset 4 kommenttia

Helsinkiläinen uusia ja käytettyjä tietokoneita myyvä Teraset otti maaliskuussa 2013 valikoimiinsa ensimmäiset uudet kannettavat esiasennetulla Linuxilla. Näin voi olla varma laitetta hankkiessaan, että se on yhteensopiva käytetyn Linux-jakelun kanssa. Laitevalikoimaa on tarkoitus kasvattaa kysynnän mukaan. Jo aiemmin tästä vuonna 2002 perustetusta erikoiskaupasta on voinut hankkia itselleen käytetyn pöytätietokoneen Linuxilla (Ubuntu tai Mint).

Ensimmäisenä hyllyyn ehti Dell Vostro 2520, joka on kohtuuhintainen ja sopivan tehokas Ubuntu Linux -peruskannettava. Ubuntu sisältää kaikki peruskäyttöön tarvittavat ohjelmat, kuten tekstinkäsittelyn, taulukkolaskennan, Firefox-webselaimen, pikaviestimen, kehittyneen kuvankäsittelyn yms. Lisäksi tarjolla on yli 25 000 helposti asennettavaa sovellusta. Laitteella on turvallinen 3 vuoden takuu.

Lisätietoja: www.teraset.net

4 vastausta artikkeliin “Terasetista Dell Vostro 2520 Ubuntulla”

  1. Noita ja muitakin Ubuntkoneita saa myös Pohjolan Tietotekniikasta

    http://www.pohjolantietotekniikka.com/tuotteet.html?id=14/

  2. Timo Jyrinki sanoo:

    Ubuntu-blogiin päivitetty myös muita: http://blog.ubuntu-fi.org/2013/ubuntu-kannettavia-vihdoin-myos-suomesta/

    Dell-maahantuojan suoramyynti yrityksille (esim. XPS 13 -ultrabook), Pohjolan tietotekniikka, Data Group Hyvinkää (varmaan muutkin), tietokonekauppa.fi ja Jimm’s.

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä