COSS.fi

COSS.fi

SAVE THE DATE: Kansainvälinen teknologiakonferenssi Mindtrek 3.-6.10.2023 Tampereella

Mindtrek 2023

Kansainvälinen teknologiakonferenssi Mindtrek järjestetään tänä vuonna jo 26. kertaa Tampereella!

Lokakuun odotetuin tapahtuma on kohta täällä, kun vuosittainen kansainvälinen teknologia-alan Mindtrek-konferenssi järjestetään jälleen Tampereella. Mindtrek kokoaa yhteen monipuolisesti yritysten ja organisaatioiden, julkisen sektorin sekä akateemisen maailman edustajia, opiskelijoita sekä laajan kirjon eri teknologia-alojen asiantuntijoita ja päättäjiä. Mindtrek toimiikin erinomaisena alustana ihmisille ja organisaatioille verkostoitua yli toimialarajojen sekä kuulla, oppia ja inspiroitua alan ajankohtaisista ja nousevista aiheista.

Vuonna 2023 Mindtrek-konferenssi jakaantuu aiempien vuosien tapaan varsinaiseen pääkonferenssiin kuin myös aina sen yhteydessä järjestettyyn akateemiseen osuuteen, joka toteutetaan yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa. COSS on vastannut konferenssin tuottamisesta yhdessä alan toimijoiden sekä muiden kumppanien kanssa jo vuodesta 2015 lähtien.

Mindtrek Conference
3.10.2023
Finnkino Cine Atlas (Koskikeskus)
Academic Mindtrek
3.-6.10.2023
Paidia (Nokia Arena) | ONLINE

Finnkino Cine Atlaksessa 3.10.2023 järjestettävän Mindtrek Conferencen yhtenä pääteemoista nähdään viime vuoden tapaan avoimen lähdekoodin innovatiivisia ratkaisuja sekä liiketoimintamalleja ja -strategioita esittelevä The Future of Open Source Business -ohjelmakokonaisuus, jossa luvassa mielenkiintoisia case-esimerkkejä niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Uutuutena tämän vuoden konferenssiohjelmaan on tuotu kestävään teknologiaan ja digitalisaatioon keskittyvä Sustainable and Future-proof Tech -ohjelmakokonaisuus, joka on toteutettu yhteistyössä TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n kanssa. Ajankohtaista teemaa käsitellään niin Green ICT:n, digiregulaation ja datavastuullisuuden sekä tekoälyn etiikan kautta.

Mindtrek 2023 Speakers

Käy tutustumassa tarkemmin Mindtrekin verkkosivuilla ensimmäisiin puhujiimme. Lisää puhujavahvistuksia sekä koko konferenssiohjelman julkistus tulossa pian.

Vinkkaa tapahtumasta myös kollegallesi – toivottavasti näemme lokakuussa Tampereella!

www.mindtrek.org

Varmista paikkasi tapahtumassa alennettuun Early Bird -hintaan!

Early Bird Campaign

Juhlistaaksemme Mindtrekin lippukaupan avautumista, tarjoamme nyt nopeimmille Mindtrek Conferencen liput edulliseen Early Bird -hintaan (kampanja ei koske Academic Mindtrek -tapahtuman lippuja).

Osta lippusi nyt -25 % alennuksella ja varmista paikkasi teknologia-alan osaajien suosimassa tapahtumassa. Early Bird -tarjous on voimassa vielä maanantaihin 7.8.2023 asti. Konferenssiliput sisältävät 3.10.2023 ohjelman lisäksi myös päivän tarjoilut sekä kutsun konferenssin virallisiin After-Partyihin.

Lippukauppaan >>

 

 

Scroll to Top