COSS.fi

COSS.fi

Mindtrekissa tänä vuonna huippukattaus kansainvälisiä nimiä

Kansainvälinen teknologia-alan konferenssi Mindtrek valtaa Tampereen jälleen tänä vuonna, nyt hieman aiemmin jo syyskuun 20.-21. päivänä. Tänä vuonna paikalle odotetaan viime vuoden tapaan yli 1000 kävijää erikokoisia yrityksiä, kehittäjiä, päätöksentekijöitä, opiskelijoita ja eri alojen suunnannäyttäjiä.

Konferenssissa kuullaan tänäkin vuonna lukuisia mielenkiintoisia kansainvälisiä alansa huippuja ja asiantuntijoita puhumassa ajankohtaisista aiheista kuten:

 

 

Konferenssin koko ohjelmaan tutustua täällä.

g4387

Vuoden 2017 konferenssin ohjelma muodostuu viime vuoden tapaan useista eri osatapahtumista, joita ovat Open World, IoT, Smart City Event Tampere, eHealth, Academic Mindtrek sekä Immersive Tech.

Uutuutena Mindtrekiin saapuu kaikille avoin Recruitment – powered by ONNIVATORS -tapahtuma, joka järjestetään ensimmäisen konferenssipäivän (ke 20.9.) iltapäivänä.

Lisäksi jatkona viime vuoden Makertech-kisalle, Mindtrekin yhteydessä järjestetään tänä vuonna Mindtrek Challenge-innovaatiokilpailu. Kilpailu muodostuu kolmesta eri sarjasta ja osaa voi ottaa kuka tahansa yksityinen kehittäjä, yritys tai yhteisö, jolla on halua tuoda esiin uusia innovatiivisia ideoita ennalta määrättyihin haasteisiin liittyen. Start-up- ja kehittäjäsarjojen voittajille on luvassa 1500 euron rahapalkinto.

Konferenssin lipunmyynti käy nyt vilkkaana. Early Bird -ennakkolipunmyyntitarjous jatkuu aina kesän loppuun 20.8. asti. Kaikki liput sisältävät ruokailut ja pääsyn kaikkiin osatapahtumiin sekä Mindtrekin Recruitment -rekrytapahtumaan kuin myös virallisiin Mindtrek After-Partyihin keskiviikkona 20.9. Live Club Ilonaan. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin!

Lisäksi COSSin jäsenet ovat oikeutettuja saamaan Mindtrekin sponsoripaketit alennettuun jäsenhintaan. Lue lisää sponsorointivaihtoehdoista.

Varaa siis heti 20.-21.9.2017 kalenteristasi ja tule paikalle kanssamme kuulemaan ajatuksia herättäviä esityksiä Suomesta ja maailmalta, sekä aistimaan uusia tuulia avoimien teknologioiden alalla  mikä on pinnalla nyt ja tulevaisuudessa! Tarjolla on myös nautinnollista iltaohjelmaa sekä tietenkin mahdollisuus uusien verkostojen ja asiakkuuksien luomiseen!

Nähdään syksyllä Mindtrekissä!

 

Lisätietoja konferenssista antaa Mindtrekin tapahtumakoordinaattori:

Jenna Tuominen
jenna.tuominen@mindtrek.org
+358 400 41 5858

 

Seuraa Mindtrekiä sosiaalisessa mediassa ja kuule ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa!

Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Flickr

 

Scroll to Top