COSS.fi

COSS.fi

IT PRO 2017 kerää yhteen IT-alan päättäjät

Ensi viikon IT PRO 2017 ammattitapahtuma kerää yhteen IT-asiantuntijat ja päättäjät Helsingin Messukeskukseen. IT-alan ammattilaiset nauttivat kahden intensiivinen päivän aikana päivän polttavimmista ja inspiroivimmista asiantuntijapuheenvuoroista sekä paneelikeskusteluista.

Seminaarilavoille nousee niin kansainvälisiä kuin kotimaisia huippuasiantuntijoita. Seminaarilavoja ovat Cyber Security & Cloud, Networks & Infrastucture sekä Data Analytics & Open Source.

Data Analytics & Open Source -lavalla nähdään myös COSS:n jäseniä kertomassa avoimen lähdekoodin hyödyistä ja mahdollisuuksista. Ensimmäisenä on luvassa COSS:n toiminnanjohtajan, Timo Väliharjun, puheenvuoro avoimen lähdekoodin yhteisöistä ja liiketoiminnasta. Tämän jälkeen on luvassa muun muassa Vainun, Red Hatin, Solitan ja Mehackitin puheenvuorot. Katso koko ohjelma >>

Lisäksi tapahtumassa on lukuinen määrä näytteilleasettajia, joihin pääset tutustumaan jo ennalta tapahtuman kotisivujen kautta. Siirry näytteilleasettajaluetteloon >>

Samanaikaisesti viereisessä hallissa järjestetään hi-tech ammattitapahtuma Advanced Engineering 2017, joka kokoaa yhteen edistyksellisen teollisen teknologian huippuosaajat, tekijät ja käyttäjät.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Easyfairs Finland yhteistyössä COSS:n, FISC:n, Tivin, Tivian, Tietoturva ry:n ja itewikin kanssa. Tapahtuma seminaariohjelmineen on kaikille maksuton.

 

ITproLogo2017_pvm

Lue lisää:

IT-alan ammattitapahtuma 29.-30.3.2017 Helsingin messukeskuksessa

IT PRO 2017

Rekisteröidy

 

 

 

 

Scroll to Top