COSS.fi

COSS.fi

Ehdota sähköisen liikenteen ratkaisua

 

Onko sinulla tai yritykselläsi sähköisen liikenteen kulkuneuvo, palvelu tai idea, miten sähköistä liikennettä voitaisiin edistää? Tampereen kaupunki etsii sähköisen liikenteen ratkaisuja avoimella innovaatiokilpailulla. Kilpailuun voi ehdottaa ideaa, jolla sähköä liikenteen käyttövoimana voidaan edistää kustannustehokkaasti. Ehdotukset voivat olla esimerkiksi palvelukonsepteja, kulkuneuvoja, lataukseen liittyviä ratkaisuja tai jotain ihan muuta.

Jätä ehdotukseksi kilpailuun 20.12.2015. mennessä tällä lomakkeella https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/10848/lomake.html

Ehdotuksista 1-3 parasta valitaan jatkojalostukseen. Kilpailun pääpalkinto on 10 000 €. Voittaneita ideoita kehitetään eteenpäin yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Tekesin kanssa.  Tarkoituksena on testata parhaita ideoita nopein kokeiluin kevään 2016 aikana.

Arviointikriteerit ovat seuraavat:

  • potentiaali edistää sähköistä liikennettä ja vähentää polttomoottoreilla toimivaa henkilöautoliikennettä
  • käyttäjälähtöisyys
  • kustannustehokkuus
  • helppo toteutettavuus

Ehdotukset arvioi asiantuntijaraati, jossa on mukana Tampereen kaupungin ja Tekesin edustajia. Ideoiden tekijänoikeuksista sovitaan tarvittaessa erikseen. Kilpailuehdotuksia ei julkaista ilman idean lähettäneen suostumusta. Innovaatiokilpailu on osa Tekesin rahoittamaa Sähköisen liikenteen ratkaisut – Tampere näyttää suuntaa -projektia. Tampereen kaupunki on laatinut vuonna 2014 sähköisen liikenteen toimenpidesuunnitelman, jonka tavoitteena on tehdä Tampereesta sähköisen liikenteen edelläkävijä vuoteen 2025 mennessä.

 

Lisätietoja:

Elli Kotakorpi
projektiasiantuntija, Tampereen kaupunki
040 800 7254
elli.kotakorpi@tampere.fi

 

Scroll to Top