COSS.fi

COSS.fi

Business Kangasala tarjoaa digitietoutta yrittäjille

Business Kangasala järjestää Digi-keskiviikkoinfoja yhteistyössä COSSin kanssa

WordPress, verkkokauppa, toiminnanohjausjärjestelmä, paikkatieto… Business Kangasalan kevätkauden keskiviikkoinfoissa yrittäjille tuodaan monenlaista digitietoutta keskittyen avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin. Ohjelma on koottu yhdessä COSS ry:n kanssa.

Keskiviikkoinfot ovat Business Kangasalan järjestämiä tunnin mittaisia aamukahvitilaisuuksia yrittäjille. Ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia Teams-alustalla tapahtuvia tilaisuuksia. Keskiviikkoinfoissa on aikaisemmin pureuduttu mm. someen ja markkinointiin, julkisiin hankintoihin ja yritysrahoitukseen. Business Kangasalan digiteemavuoden mukaisesti nyt keskitytään antamaan yrittäjille kattava ja monipuolinen kuva tämän päivän digityökaluista ja mahdollisuuksista.

Business Kangasalan yrityskehityspäällikkö Juuso Heinisuo on rakentanut digiteemaisen keskiviikkoinfojen ohjelman yhdessä Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus COSS ry:n kanssa. COSS ry toimii mm. avoimen lähdekoodin ja avoimien rajapintojen edistäjänä.

Kaikki kevään tilaisuudet liittyvät avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin. Ohjelmistoja voivat hyödyntää niin pienet kuin suuretkin yritykset ja ne ovat kaikki mahdollista ladata maksuttomasti omaan käyttöön. Näihin ohjelmistoihin kannattaa tutustua etukäteen ja tulla keskiviikkoinfoihin kuulemaan ja innostumaan lisää, kannustaa Juuso Heinisuo yrittäjiä.

Keskiviikkoinfoissa kutakin aihetta esittelee asiantuntijayritys. Tilaisuuksia järjestetään kerran kuukaudessa. 3D-mallinnukseen keskittyvä tilaisuus on jo pidetty helmikuussa ja sen tallenne on katsottavissa Business Kangasalan YouTube-kanavalla. Maaliskuussa perehdytään WordPress-sisällönhallintajärjestelmään ja Woocommerce-verkkokauppasovellukseen. Huhtikuussa vuorossa on Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä.

Koko kevään ohjelmiston ja ilmoittautumislinkit löydät: businesskangasala.fi/keskiviikkoinfot

Lisätietoja:
Juuso Heinisuo
yrityskehityspäällikkö
Business Kangasala Oy
050 4627 659
juuso.heinisuo@businesskangasala.fi

Scroll to Top