COSS.fi

COSS.fi

Avoimen lähdekoodin liiketoimintamahdollisuudet esillä Mindtrek Openmindissa

 

Mitkä ovat avoimella lähdekoodilla käytetyt bisnesmallit? Entä mitä pitäisi huomioida ostaessa avoimen lähdekoodin tuotetta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan Mindtrek Openmind 2015 -konferenssissa, jossa avoin lähdekoodi on yksi pääteemoista.

Kuten COSS:n hallituksen puheenjohtaja Martin von Willebrand kirjoitti konferenssin blogissa, Mindtrek Openmind tarjoaa loistavan katsauksen siitä, miten avoin lähdekoodi ja bisnes toimivat yhdessä.

”Konferenssi auttaa ymmärtämään, miksi avoin lähdekoodi on hyödyllinen niin yrityksissä kuin organisaatioissakin. Kuulemme myös, miten bisnesmallit vaikuttavat kehitykseen ja hankintaan” kertoo von Willebrand ohjelmasta.

Päivän ohjelmaan sisältyy esimerkiksi ”Open Source Business Models Cavalcade”. Ohjelman tarkoituksena on esitellä case-tapauksia toteutetuista bisnesmalleista, joissa tarjotaan esimerkiksi ylläpito-, tuki- ja/tai projektipalveluita.

Lisää aiheesta kuullaan 22.9. Mindtrek Openmind -konferenssissa, jossa nähdään myös Vatikaanin kirjaston tietohallintojohtaja Luciano Ammenti kertomassa heidän digitalisaatiostaan avointa lähdekoodia käyttäen. Päivän on päättämässä puolestaan maailman ensimmäisen avoimella lähdekoodilla toteutetun 3D-humanoidirobotin luoja Gael Langevin.

Lue lisää:
Mindtrek Openmind 2015
Open Source Business Track
Koko konferenssin ohjelma
Lipunmyynti

Scroll to Top