COSS.fi

COSS.fi

Sprintit ostaa Devlabin Pupesoft-liiketoiminnan

Sprintit Oy ja Devlab Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Pupesoft-liiketoiminta siirtyy Sprintit:lle 1.2.2017.

Nykyisten Pupesoft-asiakkaiden palveluista vastaa jatkossa Sprintit. Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Pupesoft-liiketoimintakaupassa henkilöstö siirtyy Sprintit:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

“Olemme iloisia, että kaksi Suomen johtavaa avoimen lähdekoodin ERP-toimittajaa yhdistävät voimansa. Devlabin henkilökunta on palvellut pitkään tukku- ja vähittäiskaupan asiakkaita ja tulee edelleen palvelemaan Pupesoft asiakkaitamme”, toteaa Sprintit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Heino.

Sprintit tarjoaa suomalaisille tukku- ja vähittäiskaupan toimijoille modernit ja kilpailukykyiset ERP-ratkaisut. Toiminnan kulmakiviä ovat tyytyväiset asiakkaat, korkea osaaminen ja maailmanluokan ERP-ratkaisut. Avoimen lähdekoodin ERP-ratkaisujen käyttö kasvaa merkittävästi lähivuosien aikana ja sen eteen teemme töitä jatkossakin.

”Yhdistämällä osaamisemme ja kokemuksemme luomme tällä liiketoimintakaupalla edellytykset entistäkin paremmalle asiakaspalvelulle. Samalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavampia avoimen lähdekoodin toiminnanohjausratkaisuja”, Devlabin toimitusjohtaja Johan Tötterman toteaa.

Sprintit on perustettu vuonna 2014. Se keskittyy avoimen lähdekoodin Odoo ERP ja Pupesoft -ratkaisujen toimitus, ylläpito ja tukipalveluihin. Sprintit on toteuttanut useille kymmenille asiakkaille Odoo ERP -ratkaisuja. Lähtökohtana on ammattitaitoinen henkilöstö, jonka osaamiseen asiakkaat voivat aina luottaa. Sprintit työllistää jatkossa viisitoista ERP-ammattilaista ja sen liikevaihto nousi vuonna 2016 miljoonaan euroon.

Sprintit:n tukku- ja vähittäiskaupan asiakkaita ovat muun muassa: Puuilo, Punnitse & Säästä-ketju, World Of Tre, Confetti, Suomen Automaalit.net, Edututor, Caffi-ketju, Komerofood, Malmgårdin Panimo ja Rekolan Panimo. Tukku- ja vähittäiskaupan lisäksi olemme toimittaneet Odoo ERP -ratkaisuja useille eri toimialoille mm. valmistavalle teollisuudelle ja asiantuntijaorganisaatioille.

 

Lisätietoja:

Tiedote Devlabin sivuilla

 

 

Scroll to Top