COSS.fi

COSS.fi

COSS ja IT PRO 2017 yhdistävät voimansa avoimuuden kentällä

IT PRO 2017 (aiemmin ICT Expo) on Pohjoismaiden suurin IT-ammattitapahtuma. Viime vuonna tilaisuus keräsi paikalle yli 4 300 IT-alan ammattilaista, eksperttiä tai muuten aiheesta kiinnostunutta kävijää. Tänä vuonna myös COSS verkostoineen on tekemässä tiivistä yhteistyötä tapahtuman järjestäjien kanssa.

Näytteilleasettajien lisäksi tapahtuman ohjelma tarjoaa kävijälle alan oivalluksia ja uusia trendejä, tänä vuonna kolmella eri teemalavalla: Cyber Security + Cloud, Networks & Infrastructure + DevOps sekä Data Analytics + Open Source. Näistä viimeisen teemalavan ohjelmassa nähdään mukana myös COSS:n jäseniä kertomassa avoimien teknologioiden ajankohtaisista aiheista.

Ohjelmassa nähdään esimerkiksi Nokian Tapio Tallgren (Lead Software Architect) aiheenaan “OPNFV – avoimen lähdekoodin referenssiplatformi virtualisoiduille verkkoelementeille”.  Red Hatilta Toni Willberg (Solution Architect) tulee kertomaan, miten hallitset hybridipilveäsi. Myös Solita, IBM ja Sprintit ovat esillä ohjelmassa, mutta näistä tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina.
Katso koko ohjelma

Tämän lisäksi COSS nähdään tapahtuma-alueella kertomassa toiminnastaan ja verkostoitumassa. Myös COSS:n toiminnanjohtaja Timo Väliharju on kertomassa avoimen lähdekoodin yhteisöistä ja liiketoimintamalleista.

Tapahtuma on ilmainen ja sinne voi rekisteröityä täältä.

IT PRO 2017

Aika: 29.-30.3.2017
Paikka: Helsingin Messukeskus
Twitter: @ITPROHKI #ITPRO2017
Lisätiedot: www.easyfairs.com/fi/it-pro-2017/it-pro-2017/

 

Scroll to Top