COSS.fi

COSS.fi

Red Hat yrityksenä toimii avoimen lähdekoodin kulttuurin suurlähettiläänä

Open Tour

Kuva Vilnan tapahtumasta, hoidamme Suomesta myös Baltian myynnin.

Red Hat tunnetaan paitsi avoimen lähdekoodin ratkaisuistaan, myös avoimesta kulttuuristaan. Liiketoiminnan kehityksessä on tärkeää huomioida teknologian ja prosessien lisäksi myös kulttuuri.

Avoimeen lähdekoodiin perustuvia IT-ratkaisuja tarjoavalla Red Hatilla on Suomessa noin 80 työntekijää.

Ratkaisuja moniin tarpeisiin ja kaikille toimialoille

Red Hat tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja. Hybridipilvi, pilvinatiivi sovelluskehitys, automaatio- ja integraatioratkaisut ovat esimerkkejä meidän tarjoamista keinoista, joilla autamme asiakkaita onnistumaan omassa toiminnassaan.

Red Hatilla Suomessa laaja kumppaniverkosto, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä. Autamme parantamaan asiakkaiden liiketoiminnan tuottavuutta avoimen lähdekoodin keinoin. Pystymme palvelemaan kaikkia aloja ja kaiken kokoisia yrityksiä. Vahvimmillaan ratkaisumme ovat aloilla, joilla tietoturva on tärkeä. Esimerkiksi rahoitusala ja telekommunikaatio tekevät kanssamme paljon yhteistyötä

Avoimen lähdekoodin ratkaisut soveltuvat hyvin myös julkishallinnon puolelle, jossa on käynnissä paljon modernisointihankkeita. Hybridimalli on toimiva ratkaisu, sillä Red Hatin teknologia mahdollistaa työkuormien joustavan sijoittamisen tarpeiden ja lainsäädännön mukaisesti.

Kulttuuri on tapa saada ihmiset mukaan muutokseen

Kun modernisoidaan liiketoimintaa, teknologia on vain yksi osa muutosta. Jos jatketaan vanhalla tavalla modernin teknologian kanssa, haluttuja tuloksia ei saavuteta. Oikeanlaisten prosessien lisäksi modernisointi edellyttää myös kulttuurin muutosta.

Ihmisten on tärkeää ymmärtää miksi muutos tehdään, ja kulttuuri on keino vaikuttaa siihen. Vain siten asialle syntyy omistajuus ja asioita voidaan tehdä sydämellä. Red Hatin tapa tehdä töitä on erilainen, anna- ja saa-kulttuuri, jossa kaikki tieto jaetaan, ellei ole erityistä syytä olla jakamatta. Näin tiedon saajan on mahdollista tehdä päätöksiä eli vastuutus tulee alas asti. Meillä leadership on käyttäytymismalli, eikä asema. Kaikkien ideoilla on merkitystä, meillä itse idea on tärkeä, eikä se kuka sen esittää.

Toivomme COSS-jäsenyyden luovan uusia mahdollisuuksia tehdä yhdessä Suomesta avointa modernia yhteiskuntaa.

www.redhat.com

 

Scroll to Top