COSS.fi

COSS.fi

Mediamaisteri paransi tulostaan viime tilikaudella

Mediamaisteri oy:n liikevaihto oli viime tilikaudella 1,1 milj.euroa, lisäystä edelliseen tilikauteen 24%. Voittoa yritys teki 0,07 milj. euroa. Yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti vuosien mittaan.

”Kuluneen tilikauden aikana olemme käynnistäneet merkittäviä kehityshankkeita niin organisaatiotasolla kuin tuotekehityksessä. Samaan aikaan olemme pystyneet kasvamaan kannattavasti strategiamme suuntaisesti. Ei voi muuta kuin todeta olevamme hyvin tyytyväisiä kuluneen tilikauden kasvuun ja tulokseen.

Kuluvalla tilikaudella liiketoimintahaasteet kasvavat, mutta tarjoavat myös merkittäviä mahdollisuuksia. Nyt kun haetaan kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja verkkovälitteiseen henkilöstön kehittämiseen, näyttää siltä, että tuottamamme avoimen teknologian ratkaisut lisäävät suosiotaan”, summaa toimitusjohtaja Timo Väliharju.

Mediamaisteri on vuonna 2000 perustettu asiantuntijayritys, joka keskittyy oppimisen ja osaamisen kehittämisen sähköisiin ratkaisuihin. Yritys työllistää 30 henkeä Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Hämeenlinnassa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Väliharju
Mediamaisteri Oy
timo.valiharju (at) mediamaisteri.com

www.mediamaisteri.com

Scroll to Top