COSS.fi

COSS.fi

Ixonos perustaa uuden liiketoimintayksikön Media & Communities

Ixonos perustaa uuden liiketoimintayksikön Media & Communities, jonka tehtävänä on auttaa asiakasyrityksiä kehittämään median, viihteen ja informaation jakamiseen sekä verkkoyhteisöjen viestintään liittyviä päätelaiteriippumattomia Internet-palveluita. Yksikön asiakaskunta koostuu kansainvälisillä markkinoilla toimivista yrityksistä, jotka hakevat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kilpailuetua kuluttajille ja yhteistyökumppaneilleen suunnatuilla Internet-palveluilla. Yksikön johtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Kaisla, asemapaikkana Boston (Yhdysvallat).

”Media & Communities -yksikön asiakkaat ovat määrittämässä uudelleen asemaansa älypuhelimista palveluihin ulottuvassa arvoketjussa. Älypuhelimien määrä tulee dramaattisesti kasvamaan 2-5 seuraavan vuoden aikana ja kuluttajat voivat siten aiempaa enemmän ja monipuolisemmin käyttää internet-palveluita puhelimensa välityksellä”, Timo Kaisla kertoo.

”Ixonos haluaa vahvistaa mm. laitevalmistajien kilpailukykyä internet-palvelujen tarjoajina. Samoin haluamme auttaa media- ja yhteisöllisyysalueilla toimivia internet-yrityksiä saamaan palvelunsa paremmin esille ja runsaampaan käyttöön mobiililaitteissa. Lisäksi haluamme auttaa tällä alueella toimivia uusia ja kasvavia yrityksiä niiden haastaessa perinteisesti vahvoja alan toimijoita”, Kaisla jatkaa.

”Vuosina 2006 -2007 tekemämme strategisesti tärkeät yritysostot (Service 4 Mobile, Mermit Business Applications ja Cidercone Life Cycle Solutions) sekä osaamisemme ja palveluidemme määrätietoinen kehittäminen mahdollistavat sen, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme laitteesta palveluihin ulottuvia ratkaisuja”, Kaisla kertoo.

NIMITYKSIÄ IXONOSISSA                                                           

Mobile Terminals & Software -liiketoimintayksikön johtaja Tomi Kyllönen on nimitetty varatoimitusjohtajaksi.

Tuomas Kohila on nimitetty varatoimitusjohtajaksi vastuualueenaan New Markets (uusien asiakkuuksien kehittäminen).

Jani Lehtinen on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan Operators & ICT -liiketoimintayksikkö.

Aiemmat varatoimitusjohtajat – talousjohtaja Timo Leinonen, liiketoiminnan johtaja Kari Liuska ja palvelutuotannon johtaja Asko Vainionpää – on nimitetty Senior Vice Presidenteiksi.

Scroll to Top