COSS.fi

COSS.fi

Mediamaisteri Group Oy ja Kuusela Com Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Mediamaisteri Group Oy ja Kuusela Com Oy aloittavat yhteistyön verkkopedagogiikan ja opetusteknologian saralla. Tehty yhteistyösopimus vahvistaa molempien asiantuntijoiden osaamista eOppimisen ja koulutuksen parissa.

Yhteistyö lisää yritysten välistä toimintaa monella tavoin. Yhteistä asiantuntijuutta hyödynnetään muun muassa keskittymällä yhteiseen tuotantostrategiaan. Samalla yhteistyö laajenee tarjottavan koulutuksen sekä olemassa olevien asiakkuuksien laadulliseen ja määrälliseen kehittämiseen ja markkinointiin.
– Asiakkaille tämä tuo lisäarvoa palvelutarjonnan laatuna sekä tarjonnan laajentumisena, toimitusjohtaja Timo Väliharju kertoo yhteistyön merkityksestä asiakkaille.

Yhteistyöllä on kansainvälistä ulottuvuutta. Kuusela Com Oy kehittää yhdessä Mediamaisteri Groupin kanssa trooppista hiilimetsää Tansaniassa Arumerun alueella Ekenywan kylässä arvioiden ja pienentäen omien yritystensä hiilijalanjälkiä.
– Yritysten välisellä yhteistyöllä voidaan vaikuttaa moniin globaaleihin asioihin ja edistää yhteiskuntavastuuta, Juha Kuusela korostaa.


Lisätietoja Mediamaisteri Groupin ja Kuusela Com Oy:n yhteistyöstä antavat

Timo Väliharju
toimitusjohtaja
Mediamaisteri Group Oy
+358 50 330 3339
timo.valiharju at mediamaisteri.com

Juha Kuusela
hallituksen jäsen
Kuusela Com Oy
+358 50 331 7590
juha at kuusela.com

Mediamaisteri Group on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Oppimisympäristö-palvelut, HR-työkalut sekä sisällöntuotanto ovat keskeisiä toimintojamme. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta.

Kuusela Com Oy on vuonna 2000 perustettu Moodle-oppimisympäristön ja Linux-palvelimien erityisasiantuntijayritys. Verkkopedagoginen koulutus ja konsultointi sekä pedagogisten verkkopalvelujen tekninen toteutus ovat keskeisiä palveluitamme.

Scroll to Top