COSS.fi

COSS.fi

Avoimuus ja MeeGo esillä Openmindissa

”Suomalaisella IT- ja elektroniikkateollisuudella on mieletön mahdollisuus ratsastaa sillä, että takapihallamme tehdään yhdeksi teollisstandardiksi tähtäävää – ja sellaiseksi erittäin suurella todennäköisyydellä päätyvää – käyttöjärjestelmädistroa”, toteaa Openmind-tapahtuman tiistain pääpuhuja Nokian Olavi Toivainen.

Miksi uusi MeeGo-käyttöjärjestelmähanke ja siihen liittyvä osaaminen ovat avainasioita suomalaisille toimijoille? Miten asiassa voidaan edetä, ja miten Nokia osaltaan työstää asiaa? Millaista yhteistyötä ja liiketoimintamahdollisuuksia MeeGo-ekosysteemi synnyttää suomalaisten IT-toimijoiden näkökulmasta?

Näihin ja moniin muihin alan ajankohtaisiin kysymyksiin saat vastauksia Suomen avoimen lähdekoodin keskus COSSin vuosittaisessa Openmind-tapahtumassa, joka järjestetään tänä vuonna Helsingissä Kuntatalossa 9. – 10.11. Tapahtuma luotaa avoimen lähdekoodin liiketoimintaa ja teknologioita ja kokoaa avointen ratkaisujen tarjoajat, hyödyntäjät ja kehittäjät saman katon alle.

Ensimmäisenä päivänä pureudutaan avoimen lähdekoodin kehittämiseen, hyödyntämiseen ja levittämiseen. Toisen päivän teemana ovat avoimet teknologiaratkaisut julkishallinnossa. Tarjolla on workshopeja, seminaariesityksiä ja verkottumista avoimista malleista ja teknologiaratkaisuista kiinnostuneiden kanssa.

Lisätietoa http://www.openmind.fi/

Scroll to Top