COSS.fi

COSS.fi

Viimeinen DOB-hankkeen valmennuskurssi käynnistyi Leppävaarassa

DOB-hanke valmentaa yrityksiä data-analytiikkaan ja palvelumuotoiluun. Kolmas ja viimeinen valmennuskurssi käynnistyi 20.8. Leppävaarassa Laurean kampuksella.

Kurssille osallistuu kuusi organisaatiota: Aditro Oy, Conmio Oy, Espoon kaupunki, Fujitsu Oyj, Pellervon taloustutkimus ry ja Vivago Oy. ”On ilahduttavaa nähdä, miten muutkin kuin ICT -yritykset ovat oivaltaneet data-analytiikan ja asiakasajattelun potentiaalin ja lähteneet mukaan valmennukseen”, toteaa kurssin vetäjä Jyrki Koskinen.

Valmennettavat kertoivat tulleensa hakemaan kurssilta ennen kaikkea päivitystä organisaatioidensa osaamisprofiiliin. Palvelumuotoilun ja analytiikan perusteet ovat useimmille tuttuja ja nyt haetaan syventävää osaamista. Moni haki eväitä muutoksen johtamiseen, miten kääntää organisaatio asiakaskeskeiseksi. Kurssilta etsitään myös uusia liiketoimintaideoita, uusia datalähteitä sekä verkostoja. Kurssin päätyttyä marraskuussa nähdään, miten odotukset täyttyvät.

 

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

Scroll to Top