COSS.fi

COSS.fi

Uusia palveluja DOB-uunista ulos

Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuksen Tikkurilan kurssi päättyi 30.5. työpajaan, jossa tiimit työstivät yrityskohtaisten case-projektiensa jatkosuunnitelmat.

Tikkurilan kurssi toteutti erinomaisesti asiakaskeskeistä ajattelua, jossa palveluja ei rakenneta norsunluutornissa itsekseen vaan yhdessä kumppanien ja asiakkaiden kanssa”, toteaa kurssin vetäjä Jyrki Koskinen COSS ry:stä. Kurssilla oli kuusi valmennustiimiä ja kuusi case-projektia, joihin osallistui yhteensä 15 yritystä.

Avarean osallistuminen DOB-valmennukseen oli onnistunut ja pääsimme tavoitteisiimme valmennuksen osalta. Data-analytiikan osio lisäsi jo ennestään vahvaa data-analytiikkaosaamistamme. Palvelumuotoiluvalmennus ja -työpajat olivat loistavia, interaktiivisia ja osallistavia. Työpajat antoivat meille uusia näkökulmia ja työvälineitä palvelukonseptimme kehittämiseen ja jopa strategiatyöhön. Olen henkilökohtaisesti erittäin tyytyväinen palvelumuotoilun case-osuuteen, jossa täsmensimme ja jäsensimme uutta MoveMe työhyvinvointipalvelun konseptiamme”, kertoo Avarean toimitusjohtaja Päivi Karesjoki.

DOB-valmennuksen viimeinen kurssi alkaa Leppävaarassa 21.8. Ilmoittautuminen syksyn valmennukseen on nyt käynnissä. Mukaan valitaan kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta yritystä. Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan pian! Ilmoittautuminen päättyy 9.6.2017.

Valmennus on yritykselle maksuton.

 

Lisätietoja Leppävaaran valmennuksesta ja ilmoittautumisesta löydät täältä.

 

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

 

Scroll to Top