COSS.fi

COSS.fi

Seuraava DOB-valmennuskurssi alkaa 15.2. Tikkurilassa

 

 

Tikkurilan Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennukseen haetaan nyt yhdeksää yritystä, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan data-analytiikan ja palvelumuotoilun osaksi omaa tuotekehitystään sekä innovointiprosessiaan.

Valmennuskurssi alkaa Tikkurilassa 15.2.2017 ja päättyy toukokuun loppuun mennessä.  Valmennuksessa opiskellaan ja harjoitellaan analytiikkaa ja palvelumuotoilua ensin yhdessä, jonka jälkeen yritys pääsee soveltamaan taitoja omassa case-projektissaan yhdessä asiakkaansa ja kumppaniensa kanssa.

Graniten kannalta hyödyllisintä valmennuksessa oli päästä tekemään palvelumuotoilua ammattilaisten opastuksella ja ohjauksessa. Miten tehdä palvelumuotoilua käytännössä ja miten hyödyntää työkaluja. Data-analytiikka tuo puolestaan eväitä strategiatyöhömme ja auttaa valitsemaan oikeat projektit projektisalkkuumme.” – Teppo Kattilakoski, toimitusjohtaja, Granite Partners Oy

Valmennuksesta saimme hyviä työkaluja, jotka antavat uutta potkua asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen ja huomioivat sekä käyttäjien tarpeet että yritysten mahdollisuudet datan hyödyntämisessä.” totesi puolestaan Toni Vanhala, ohjelmistotohtori, Vincit Oy.

Katso myös Citynomadin kokemuksia valmennuksesta

Valmennus on yritykselle maksuton. Hankkeen rahoituksesta vastaa Euroopan aluekehitysrahasto.

Ilmoittaudu mukaan Tikkurilan koulutukseen viimeistään 16.12.

Lisätiedot valmennuksesta
Ilmoittautuminen

Kysy lisää:
Jyrki Koskinen, projektivastaava
jyrki.koskinen@coss.fi
+358 40 750 3451

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

Scroll to Top