COSS.fi

COSS.fi

Palvelumuotoilutörmäytyksissä ideoidaan uusia tuotteita ja palveluja matkailijoille

Osana Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanketta järjestetään keväällä palvelumuotoilutörmäytyksiä, joissa hyödynnetään avointa ja yritysdataa, analytiikkaa ja palvelumuotoilua uuden liiketoiminnan luomiseksi. Tarkoituksena on ideoida uusia tuotteita ja palveluita matkailijoille. Aihioita voidaan jatkojalostaa Turbiini-yrityskiihdyttämössä kohti kaupallistamista.

 

Kevään 2017 törmäytykset:

 

Ti 28.2. klo 17.40 – 20.30: Palvelumuotoilutörmäytys I – Matkailijoiden palveleminen lentokentällä ja pääkaupunkiseudulla

Ti 21.3. klo 9-12: Palvelumuotoilutörmäytys II – Kiinalaiset matkailijat

Ti 28.3. klo 17.40-20.30: Palvelumuotoilutörmäytys III – Matkailukohteiden saavutettavuus ja liikkuminen pääkaupunkiseudulla

 

Toivotamme yritykset tervetulleiksi kehittämään liiketoimintaansa, saamaan uusia ideoita ja verkostoitumaan! Törmäytyksiin osallistuminen on maksutonta. Tilaisuudet järjestetään Technopolis Aviapoliksessa Vantaalla.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Projektipäällikkö Elina Eskelä

elina.eskela@vantaa.fi

 

tormaytysesite_170217

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

Scroll to Top