COSS.fi

COSS.fi

Metosin sai rahoitusta digitaalisen dokumentaation kehittämiseksi

Metosin Oy sai KIRA-digi-hankerahoitusta DigiLastu-nimiselle projektille, jonka tarkoituksena on edistää digitaalista dokumentointia myös rakennusalalla. Rahoituksen määrä on yhteensä 72 000 euroa.  KIRA-digi on Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja rakentamisen digitalisaatio -kärkihanke, jolla edistetään palvelujen digitalisointia.

Metosinin luoma digitaalinen dokumentointimalli edistää laadukkaan ja standardoidun aineiston keräämistä entistä lyhyemmässä ajassa. Pakettiin sisältyvät modernit rajapinnat, käyttöliittymä sekä tiedostojen hallintaan tarvittava tallennustila. Kokonaisuus on helposti käyttöönotettavissa ja integroitavissa olemassa oleviin prosesseihin ja järjestelmiin.

Vuoden 2017 syksyllä Metosin osallistui Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennukseen, jonka pohjalta myös DigiLastun konseptia viedään eteenpäin. Yksi keskeisimpiä kysymyksiä on, mitkä ovat asiakkaiden tärkeimmät kipupisteet infra- ja rakennusalalla ja miten dataa saadaan hyödynnettyä ketterästi. KIRA-digin hankerahoituksen kautta haetaan lisää vauhtia kehitykseen.

Metosin hakee lisää yhteistyökumppaneita palvelun kehittämiseen. Jos yrityksenne kenttädokumentaatio ei siirry kivutta työmaalta projektipäälliköiden ja asiakkaiden suuntaan, voit ottaa yhteyttä Jari Vaselliin.

 

Lisätiedot:

Jari Vasell
konsultti
Metosin Oy
www.metosin.fi
jari.vasell@metosin.fi

 

 

Scroll to Top