COSS.fi

COSS.fi

Uusi jäsen esittäytyy: Digitoimisto Kehittämö Oy – yhteisellä tiellä kohti parempaa digimaailmaa

Digitoimisto Kehittämö – yhteisellä tiellä kohti parempaa digimaailmaa

Olemme verkko- ja mobiilikehitykseen erikoistunut digitoimisto Helsingistä.

Työnämme on auttaa kumppaneita vauhdittamaan työprosesseja, saavuttamaan parempaa näkyvyyttä tai luomaan vaikuttavia kohtaamisia verkossa ja mobiilissa.

Hyödynnämme ratkaisuissamme avoimen lähdekoodin toteutuksia ja varaamme koko tiimiltä työaikaa avoimen lähdekoodin kehitykseen ja eri yhteisöissä toimimiseen.

Työssämme olemme saaneet kokea kuinka tiivis kumppanisuhde toimii arvostettujen brändien kainalossa. Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita sekä palveluiden tuottamisessa että asiakassuhteissa. Toimimme sekä alihankkijoina, että omissa asiakasprojekteissa.

Asiakkaistamme suurimmat STT, SAK ja Demokraatti-lehti toteuttavat omaa digikehityksen evoluutiotaan kanssamme. Toteutamme heille palveluita markkinoinnin, asiakasymmärryksen, koulutuksen tarpeisiin sekä työprosessien sujuvoittamiseen. Journalismiin painottuvaa asiakaskuntaamme täydentää Journalistiliitto, joiden verkkopalvelut uudistimme vuoden 2017 alussa.

Pienistä kumppaneista esimerkki on tiivis yhteistyö Kataja ry:n kanssa. Kataja auttaa asiakkaitaan yhä useammin myös digitaalisesti ja tarjoaa esim. yksilöllistä asiantuntijapalvelua verkossa. (Tutustu mm. perheenparhaaksi.fi)

Näiden lisäksi meillä on yli 250 asiakassivustoa, ja yhtä monta tarinaa yhteistyöstä.

Kokonaisuutena palveluidemme kautta asiakkaidemme sisällöistä nauttii yli 100 000 kävijää viikossa.

Olemme oppineet, että briljanttikaan tekninen toteutus ei ole yksin vähänkään väärti. Kaikki hyvä syntyy hyvästä vuoropuhelusta, yhteisymmärryksestä asiakkaan kanssa.

Sitä täydentää kaikki se hyvä, jota voimme saada ja tarjota avoimen datan- ja lähdekoodin yhteisöiltä. Sen taidon ja tuen avulla osaamme tuottaa kekseliäitä digitaalisia ratkaisuja kustannustehokkaasti ja muuttaa digimaailmaa pala palalta paremmaksi paikaksi toimia, sekä tekijänä että käyttäjänä.

Cheers  ystävät, tavataan joskus.

Terveisin,

Mika Minkkinen ja Digitoimisto Kehittämön tiimi

team-bw

Teksti ja kuvat:
Mika Minkkinen, Digitoimisto Kehittämö Oy

kehittamo.fi

 

 

 

Scroll to Top