COSS.fi

COSS.fi

DOB Aviapolis -törmäytykset ovat alkaneet!

Osana Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanketta järjestetään keväällä palvelumuotoilutörmäytyksiä, joissa hyödynnetään avointa ja yritysdataa, analytiikkaa ja palvelumuotoilua uuden liiketoiminnan luomiseksi. Tarkoituksena on ideoida uusia tuotteita ja palveluita matkailijoille. Aihioita voidaan jatkojalostaa Turbiini-yrityskiihdyttämössä kohti kaupallistamista.

Ensimmäisessä 28. helmikuuta järjestetyssä palvelumuotoilutörmäytyksessä ideoitiin, miten matkustajia voidaan palvella lentokentällä ja pääkaupunkiseudulla avoimeen dataan nojautuen. Turbiini-yrityskiihdyttämön Hannes Jesar arvioi tiimien tuotoksia, ja hänen suosikikseen valikoitui ”My Local Finnish Friend” -konsepti.

 

Voittajatiimi

Voittajakonseptiaan ”My Local Finnish Friend” esittelevät vasemmalta Piia Lehtonen, Tiina Willman, Johanna Kivi, Sari Kaila (alarivi) ja Nikita Pavlov.

 

Yrittäjä, tule mukaan maksuttomiin törmäytyksiin kehittämään liiketoimintaasi ja verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa!

 

Kevään tulevat törmäytykset:

Ti 21.3. klo 9-12 Teema: Kiinalaiset matkailijat

Pe 31.3. klo 9-12 Teema: Matkailukohteiden saavutettavuus ja liikkuminen pääkaupunkiseudulla

 

Tilaisuudet järjestetään Technopolis Aviapoliksessa Vantaalla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Projektipäällikkö Elina Eskelä

elina.eskela@vantaa.fi

 

DOB törmäytykset

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6Aika-ohjelmaa ja se liittyy Avoin data ja avoimet rajapinnat -kärkihankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta, Liikenne- ja viestintäministeriöltä, Tredea Oy:ltä ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:ltä. Lue lisää hankkeesta.

 

Scroll to Top