COSS.fi

COSS.fi

WordPress on maailman suosituin julkaisualusta

WordPressin avulla pystyt rakentamaan monipuoliset kotisivut omiin tarpeisiisi oli sitten kyseessä blogi, yrityksen sivut, portfolio tai verkkokauppa. Avoimen lähdekoodin WordPress on maailman suosituin julkaisualusta, joka kattaa 32% kaikista nettisivustoista*. WordPressin avulla myös vasta-alkajat pystyvät luomaan kotisivuja sen yksinkertaisuuden ja valmiiden teemojen sekä lisäosien avulla.

WordPressillä on oma aktiivinen yhteisö teknologian taustalla ja WordPressiä päivitetään lähes päivittäin sekä kehitetään muita palveluita. Suurin osa WordPressin käytöstä on ilmaista, mutta halutessaan käyttäjätasoja voi korottaa maksua vastaan. Lisäksi kotisivujen kehityksen ja ylläpidon voi ostaa myös WordPressin parissa työskenteleviltä yrityksiltä, joita löytyy COSSinkin jäsenistöstä useampia.

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja sekä luotettavaa WordPress-osaamista COSSin jäseniltä, ota yhteyttä:

Konsepto

Olemme verkkosivustojen ja verkkokauppojen rakentamiseen sekä muuhun digitaaliseen viestintään ja markkinointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme kattavat palvelut, asiakaskohtaisesti räätälöitävät ratkaisut ja alan suosituimman teknologian. Muita vahvuuksiamme ovat monipuolinen osaaminen, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

Tarjoamme asiakkaillemme vain sellaisia ratkaisuja, jotka itse ammattilaisina valitsisimme omiin tarpeisiimme. Tämän takia kaikki teknologiamme perustuu järkevään uudelleenkäyttöön, avoimeen lähdekoodiin, avoimiin rajapintoihin, avoimeen dataan ja peruskäytössä edullisiin tai ilmaisiin SaaS-palveluihin.

Mikko Paltamaa
Toimitusjohtaja, suunnittelija
+358 50 351 7919

mikko.paltamaa@konsepto.fi
Konsepto

Metatavu

Metatavu - Uutta älyä ohjelmistokehitykseen! Toteutamme avoimeen lähdekoodiin perustuvia ohjelmistoprojekteja sekä älykkäitä digitaalisia ratkaisuja ja palveluita yritysten todelliseen tarpeeseen.

Jere Lauha
Toimitusjohtaja
+358 44 290 9201
jere.lauha@metatavu.fi
Metatavu

WP-palvelu / Seravo

WP-palvelu tarjoaa turvallista ylläpitoa WordPress-sivustoille. WP-palvelun tuottaa suomalainen yritys Seravo Oy, joka on erikoistunut avoimeen lähdekoodiin perustuviin ohjelmistoihin ja palveluihin.

Otto Kekäläinen
Toimitusjohtaja
+358 44 566 2204
otto@seravo.fi
WP-palvelu

WasaLab

Laaja-alainen Open Source -asiantuntija Länsi-Suomen alueella.

Juhani Puska
+358 45 130 4000
juhani.puska@wasalab.com
WasaLab

Tmi Akseli Palén

Olemme datan visualisointia ja verkkopalveluita kehittävä yritys.

Akseli Palén
akseli.palen@gmail.com
Tmi Akseli Palén

Ite wiki

Ite wikin avoin markkinapaikka ja media auttaa hahmottamaan liiketoimintaprosessien kehitysmahdollisuuksia, kartoittamaan koko it- ja ohjelmistoyritysten markkinan ja löytämään osaavat kumppanit ja palvelut liiketoimintaprosessien digitalisointiin.

Johannes Puro
Asiakkuudet & päätoimittaja
+358 45 130 4000
johannes.puro@itewiki.fi
Ite wiki

Juttu on osa COSSin avoimen lähdekoodin teknologioiden esittelysarjaa. Jos olet COSSin jäsen ja haluat tuoda käyttämiänne teknologioita esille, olettehan meihin yhteydessä.

 

Lue lisää:

*wordpress.com/

Scroll to Top