COSS.fi

COSS.fi

Webinaari: Kuntien yhteistyö digikehityksessä 13.11.2020

COSS järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen “Kuntien yhteistyö digikehityksessä” -webinaarin 13.11.2020 klo 9-11 Google Meetin välityksellä.

Tilaisuuden teemana on kuntien ja kaupunkien välisen yhteistyön merkitys sekä erityisesti yhteishankkeet kuntien digikehityksessä. Mitä kuntien tulee tietää yhteishankkeista ja miten niitä käynnistetään? Mistä löytää kumppaneita? Ja mitä tarvitaan onnistuneeseen yhteishankkeeseen?

Maksuton webinaari on suunnattu kuntien ja kaupunkien päättäjille, tietohallinnon ja muiden toimialojen johtajille ja ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan lisää yhteishankkeiden käynnistämisestä.

Ohjelma

Klo 9:00      Tervetuloa & avauspuheenvuoro,
                    “Avoin lähdekoodi ja yhteiskehittäminen”
                    – Timo Väliharju, COSS
Klo 9:20     "Yhteiset digiratkaisut ja tuki – havaintoja yhteiskehittämisen edellytyksistä"
                    – Mikko Malmgren, Kuntaliitto
Klo 9:50      “Kuntien välisen yhteistyön periaatteet ketterän kehityksen eVaka-projektissa”
                    – Meri Vainio, Espoon kaupunki
Klo 10:20    “Hankintarenkaana kohti innovaatiokumppanuutta?”
                    – Piia Moilanen, Business Finland
Klo 10:50    Loppusanat

 

Ilmoittauduthan webinaariin 12.11. mennessä.

Ilmoittautuminen >>

 

 

Meri Vainio, Espoon kaupunki

Meri Vainio on toiminut projektipäällikkönä ja asiantuntijana useissa hankkeissa, joissa työn onnistumisen edellytyksenä on ollut organisaatioiden välinen yhteistyö. Taustaltaan Meri on diplomi-insinööri, joka on tottunut työskentelemään teknologian, ihmisten ja organisaatioiden rajamaastossa. Tällä hetkellä Meri vetää Espoon Sivistystoimen Digikehitysyksikössä varhaiskasvatuksen ohjausjärjestelmän ketterän kehityksen eVaka-projektia yhteistyössä Espoon ja Tampereen kaupunkien kanssa.

Timo Väliharju, COSS

Timo Väliharju on Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus - COSS ry:n toiminnanjohtaja ja hän on toiminut avoimen lähdekoodin alueella 2000-luvusta saakka. Timo on ollut COSS ry:n toiminnassa mukana alusta lähtien ja liittynyt siihen jäsennumerolla 1. Hän on toiminut myös avoimen lähdekoodin alueella yrittäjänä yli 20 vuotta ja ollut edistämässä toimialaa erilaisissa hankkeissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Piia Moilanen, Business Finland

Piia Moilanen toimii innovatiivisten julkisten hankintojen johtavana asiantuntijana Business Finlandissa ja tekee myös töitä KEINO-verkostossa eli kestävien ja innovatiivisten hankintojen osaamiskeskuksessa. Missiona hänellä on uusia teknologioita hyödyntävien ja systeemistä muutosta vauhdittavien innovaatioiden ja toimintamallien edistäminen julkisella sektorilla. Muutoksen vauhdittamiseksi tarvitaan yhteistyötä. Hyviä kokemuksia on saatu esimerkiksi Business Finlandin rahoittamista hankintarenkaina toteutetuista innovatiivisista hankinnoista ja KEINOn digisparrauksesta.

Mikko Malmgren, Kuntaliitto

Mikko toimii projektipäällikkönä Kuntaliiton Yhteiset digiratkaisut ja tuki -projektissa tiiviissä yhteistyössä kuntien, kansallisten toimijoiden ja eri sidosryhmien kanssa. Mikolla on pitkä konsultoinnin kokemus yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Scroll to Top