COSS.fi

COSS.fi

Ubuntu Challenge

Kiinnostaako ohjelmointi?
Kiinnostaako Linux?
Kiinnostaako grafiikka?

Mistä kyse?

Osallistu kisaan, jossa tarkoituksena on kehittää Ubuntulle graafisesti näyttävä sovellus vapaasti valitulla tekniikalla (esim. Qt, QML). Kilpailuun osallistuvien teosten lähdekoodit on lisensoitava joko BSD-lisenssillä (3-clause) tai GPLv2+-lisenssillä (GPL version 2 or any later version).

Mitä palkinnoksi?

Sovellusten parhaimmisto esitellään Ixonosin ja Suomen avoimen lähdekoodin keskus COSSin järjestämässä Ubuntu Release Festissä 5.5.2010 Tampereella. Tämän lisäksi voittaja saa itselleen Nokia N900 -mobiilitietokoneen! Palkinnon tarjoaa Ixonos Oyj.

Kuinka osallistua?

Ota valmiista tuotoksestasi still-kuvat tai video (esim. Wink) ja lähetä ne lähdekoodien ja yhteystietojesi kera 16.4.2010 mennessä osoitteeseen ubuntufest@coss.fi.

Kuka määrää?

Tuomareina toimivat Ixonos Oyj, COSS sekä Ubuntu Suomi. Voittaja julkaistaan ennen 5.5.2010. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Kysymyksiä ja vastauksia

Askarruttaako jokin? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen ubuntufest@coss.fi.

K: Voiko käyttää olemassa olevaa ohjelmaa, vai pitääkö erikseen olla kisaa varten tehtyä?
V: Olemassa olevaa ohjelmaa voi käyttää, kunhan se on itse tehty. :)

K: Voiko ryhmä osallistua?
V: Ryhmäosallistumiselle ei sinänsä ole estettä. Palkinto (Nokia N900) tosin on hankala jakaa porukan kesken. Vaihtoehtoista palkitsemista voidaan harkita, jos voitto osuu ryhmälle.

K: Pitääkö ohjelman myös tehdä jotakin vai riittääkö, että näyttää hyvältä?

V: Ohjelmalla ei välttämättä tarvitse olla toiminnallisuutta eli ”demo”-tyyppinenkin kontribuutio kelpaa.

 

Scroll to Top