COSS.fi

COSS.fi

Tehosta yrityksesi laitteiden etävalvontaa keskitetyllä GXReport palvellulla

Gurux GXReport on helppokäyttöinen Internet -pohjainen palvelu, jolla laitteiden etävalvonta ja -ohjaus on vaivatonta miltä tahansa Internetiin kytketyltä tietokoneelta. Käyttäjän tietokoneelle ei tarvitse asentaa mitään lisäohjelmistoja, Internet-selain riittää, sillä GXReportia käytetään Gurux -palvelimelta.

Arvojen lukeminen laitteelta, niiden muokkaaminen sekä kirjoittaminen takaisin laitteelle ovat palvelumme rutiinitehtäviä. Palvelusta voidaan myös helposti lähettää hälytyksiä ja ilmoitusviestejä, joko sähköpostitse tai tekstiviesteinä. Palveluun kytkettyjen GPS-laitteiden sijainti- tai reittitiedot näytetään kätevästi kartalla. Lisäksi kaikki palvelulla kerätty tieto tallentuu asiakaskohtaiseen tietokantaan.       

Vaivaton ratkaisu:

    * keskitetty ratkaisu tehostaa etävalvontaa
    * ei edellytä Internet-selaimen lisäksi muita ohjelmistoja
    * järjestelmän laitteiden ja käyttäjien hallinta on vaivatonta
    * laitteiden arvohistoria tallentuu tietokantaan

Keskitetty etävalvonta tuo esimerkiksi eri toimipisteiden tuotantokoneet, hankalissa paikoissa sijaitsevat anturit tai vaikkapa jatkuvasti liikkeellä olevat ajoneuvot ulottuvillesi. Samaa järjestelmää voivat valvoa ja hallita valtuuttamasi lukemattomat yhtäaikaiset käyttäjät, sijainnista riippumatta. Laajaakin laite- ja käyttäjäverkostoa on helppo hallita palvelun tarjoamien monipuolisten ryhmittelymahdollisuuksien ansiosta.

Voit tutustua sovellukseen osoitteessa http://www.gurux.org/GXReport, käyttäjätunnuksella demo, ja salasanalla demo.


 
Lisätiedot, tarjouspyynnöt, yrityskohtainen räätälöinti:
Mikko Kurunsaari
p. 03-265 1244
mikko.kurunsaari at gurux.org

Gurux Oy
www.gurux.org
Hermiankatu 6-8 H
33720 TAMPERE

Scroll to Top