COSS.fi

COSS.fi

Tule muiden suomalaisten kanssa FSCONS-tapahtumaan

FSCONS (Free Society Conference and Nordic Summit) on Pohjoismaiden suurin avointen tietojärjestelmien käyttäjien ja kehittäjien tapahtuma, jossa ovat esillä vahvasti myös tietotekniikan yhteiskunnalliset vaikutukset. FSCONS järjestetään Göteborgissa, 8.-10. marraskuuta.

COSS ja FSFE järjestävät yhteistyössä muiden vapaiden ohjelmien asiaa ajavien yhdistysten kanssa yhteismatkan FSCONSiin. Lähdemme Helsingistä lennolla AY675 perjantaina 8.11. klo 11:50, yövymme hinta-laatusuhteeltaan hyvässä Hostel Stigbergslidenissä ja palaamme sunnuntaina 10.11. klo 17:05 lähtevällä lennolla AY2678.

Jos haluat mukaan, varaa itse lippusi ja majoituksesi mainitulla tavalla ja tule perjantaina 8.11. klo 11:30 lennon lähtöportille ja lyöttäydy yhteen sen porukan kanssa, jolla on näkyviä COSS, FSFE tai Linux-merkkejä.

Jos et pääse juuri samoille lennoille, löydät näillä tuntomerkeillä varustetut suomalaiset varmasti perille tultuasi. Jos et löydä, kysele sijainteja osoitteesta finland@fsfe.org.

Reissuun kannattaa lähteä, koska FSCONSin tapahtumapaikka Göteborgin yliopistolla on hieno, ohjelma runsas ja sosiaalinen ohjelma mukava. Matka on myös hyvä tilaisuus tutustua samat kiinnostukset jakaviin suomalaisiin.

Tällä hetkellä FSCONSin sivuilla on niukasti tietoa tapahtumasta. Järjestäjiltä on varmistettu, että tapahtuma toteutuu ja ohjelma ilmestyy verkkoon lähempänä tapahtumaa. Matkat ja lennot kannattaa kuitenkin varata jo nyt ennen kuin hinnat nousevat.

Lisätietoja:

Katso myös COSS.fi:n kalenterista FSCONS-tapahtuman tiedot.

Scroll to Top