COSS.fi

COSS.fi

SUSE Linux ja openSUSE tilaisuus

Tervetuloa viettämään iltaa SUSE Linux ja openSUSE väen kanssa 12.11.2010

Suomen Linux käyttäjien yhdistys (FLUG), Novell, Fujitsu ja openSUSE.fi toivottavat sinut tervetulleeksi viettämään iltaa kanssamme ja samalla kuulemaan tuoreimpia kehitysuutisia SUSE Linux ja openSUSE yhteisöistä.

Erityisesti työkalut ovat taas ottaneet merkittävän harppauksen eteenpäin kun sekä www.susestudio.com, SUSE Appliance Toolkit, että openSUSE buildservice ovat päivittyneet uusiin versioihin. openSUSE yhteisön edustajat esittelevät nämä uudet työkalut, jotka ovat tehneet SUSE Linuxista maailman suosituimman Linux käyttöjärjestelmän sovelluskehittäjien keskuudessa.

 
Ohjelma:

  • Kello 18:00 aloitetaan pikkujouluajan hengessä tilaisuuden Fujitsun, FLUG:n ja Novellin tervetulotoivotuksilla.
  • SUSE Appliance Toolkit 1.1 ja uusi yhteisölle tarkoitettu www.susestudio.com gallerioineen.
  • openSUSE buildservice 2.1 ja mitä uutta se tarjoaa kehittäjille
  • Lopuksi kerromme vielä miten käännöstyökaluja voi tehokkaasti käyttää openSUSE käännöstyössä.

Teille ketkä ette tunne teknologioita – SUSE Appliance Toolkit on markkinoiden suosituin appliance mallisten kokonaisuuksien paketointi ja ylläpitoväline. Se mahdollistaa tarvetta varten toteutettujen kokonaisuuksien (linux, sovellus, data) rakentamisen erilaisiin tavoiteympäristöihin (VMWare, XEN, KVM, Amazon …). openSUSE buildservice on monipuolinen linux- kehittäjän apuväline, jolla paketoida ja jaella sovelluksia useille jakeluille ja erilaisille arkkitehtuureille.

Tilaisuus on tarkoitettu asiantuntijoille, sovelluskehittäjille ja SUSE Linux teknologiasta kiinnostuneille ja se järjestetään yhteistyössä Suomen Linux käyttäjien yhdistyksen (FLUG) kanssa. Isäntänämme toimii Fujitsu Services Oy.

Ilmoittaudu SUSE Linux iltaan tästä

Scroll to Top