COSS.fi

COSS.fi

Mindtrekissa tavataan tänä vuonna syyskuussa!

Mindtrek-konferenssi pidetään jälleen tänä vuonna Tampere-talossa, nyt hieman aiemmin jo syyskuun 20.-21. päivänä.

Viime vuonna konferenssia tähdittivät kyborgiartisti Neil Harbisson, tietoturva-asiantuntija Petteri Järvinen, kaupunkistrategisti Boyd Cohen, sekä avoimen lähdekoodin asiantuntija Carlo Daffara. Tänä vuonna konferenssissa nähdään muun muassa Ryan Fink (Atheer), Luciana Carvalho Se (SE3 Solutions), Karsten Gerloff (Siemens), sekä Markus Mannio (Tieto).

Vuoden 2017 ohjelma muodostuu viime vuoden tapaan useista eri tapahtumista, joita ovat Open World, IoT, Smart Tampere, eHealth, Academic Mindtrek ja Immersive Tech (sis. VR, AR ja MR).

Uutuutena Mindtrekiin saapuu Recruitment – powered by ONNIVATORS -tapahtuma. Ensimmäisen konferenssipäivän iltapäivänä (ke 20.9.) ovet ovat avoinna työnhakijoille, jolloin Mindtrekin sponsoreilla on mahdollisuus verkostoitua osaajien kanssa ja mainostaa avoimia työpaikkojaan. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille halukkaille (ei pelkästään konferenssilipun ostaneille).

Jatkona viime vuoden Makertech-kisalle, piakkoin käynnistyvä Mindtrek Challenge-innovaatiokilpailu etsii nyt sponsoriyrityksiä, joilla on halua ja tarvetta tarjota kilpailuun fokusoitu haaste. Haaste voi liittyä mihin tahansa konferenssin pääteemaan. Kilpailu muodostuu kolmesta eri sarjasta (kehittäjät, yli kaksi vuotta toimineet yritykset ja alle kaksi vuotta toimineet start-upit). Sponsoripaikkoja kilpailuun on tarjolla yhteensä 5 kappaletta, joten toimithan ripeästi! Lisätietoja antaa Mindtrekin tapahtumakoordinaattori Jenna Tuominen: jenna.tuominen@coss.fi, +358 400 41 5858.

 

Mindtrek 2017 kotisivut

Mindtrek 2017 -konferenssiliput Super Early Bird -hinnat voimassa 31.3. asti!

 

Mindtrek sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Flickr

 

Scroll to Top