COSS.fi

COSS.fi

Mindtrek Openmind julkaissut ohjelmaa


…..

Mindtrek Openmind 2015 -konferenssin valmistelut ovat edenneet ja alustavaa ohjelmaa on julkaistu. Pääkonferenssissa tullaan kuulemaan muun muassa erilaisia puheenvuoroja ja kävijöillä on mahdollisuus osallistua työpajoihin. Tämän lisäksi verkostoituminen ja yhdessä tekeminen tulevat olemaan tapahtumassa mukana.

Aiheina ovat avoin lähdekoodi, avoin data ja avoimet sisällöt ja näistä esimerkkeinä avoin lähdekoodi tuotteenhallinnassa, avoimen terveysdatan mahdollisuudet, avoimuus julkissektorin näkökulmasta ja avoimet rajapinnat.

Lipunmyynti on myös käynnistynyt ja tällä hetkellä voimassa ovat Early Bird -lippuhinnat. Normaalin konferenssilipun lisäksi tarjolla on opiskelijalippuja, ryhmälippuja ja MindTrek Academic -lippuja. COSS:n jäsenillä on mahdollisuus ostaa lippuja jäsenhintaan. Konferenssilippuun sisältyvät pääsy pääkonferenssiin (22.-23.9.2015) sekä iltajuhlaan ja Tampereen kaupungin järjestämään vastaanottoon.

Tapahtuman tuottamisesta vastaa Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus – COSS ry yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa.

 

Lisää aiheesta:
Mindtrek Openmind

Scroll to Top