COSS.fi

COSS.fi

Kansainvälinen Smart City Mindtrek -konferenssi 28.-30.1.2020 Tampereella

COSS ry ja Smart Tampere tuottavat yhteistyössä ensi tammikuussa Tampereella järjestettävän kansainvälisen Smart City Mindtrek 2020 -konferenssin ja Business Expon. Tapahtuman tavoitteena on edesauttaa uusien innovaatioiden syntymistä sekä vahvistaa ja tukea älykaupunkikehitystä. Smart City Mindtrek toimii erinomaisena alustana ihmisille ja organisaatioille verkostoitua yli toimialarajojen sekä kuulla, oppia ja inspiroitua alan ajankohtaisista ja nousevista aiheista.

Mindtrekin historiassa vuoden 2020 konferenssi tulee olemaan jo 23. kerta, kun tapahtuma on järjestetty Tampereella. Vuodesta 2015 lähtien COSS ry on ottanut vastuun kansainvälisen konferenssin tuottamisesta yhdessä alan toimijoiden sekä muiden kumppanien kanssa. Älykäs kaupunki (smart city) on ollut tärkeä teema Mindtrek-teknologiakonferenssissa viime vuosien ajan. Samalla älykaupungin teemasta on tullut yhä laajempi käsite, joka koskettaa teknologian eri aloja. Tampereen kaupungin ja Smart Tampere -ohjelman kanssa vuosia jatkuneen yhteistyön jälkeen onkin looginen seuraava askel syventää yhteistyötä ja yhdistää voimat tapahtuman kehittämiseksi edelleen.

Smart City Mindtrek 2020 -konferenssin pääteemoina ovat muun muassa älykäs kaupunkirakentaminen ja kestävä kehitys, avoimet teknologiat kuten avoin lähdekoodi, avoin data ja erityisesti avoimet terveysteknologiaratkaisut (eHealth), tekoäly, kuntien digitalisaatio, media sekä erilaiset oppimisteknologiaratkaisut (EdTech).

“Yhteistyön avulla voimme tarjota vierailijoille laajemman valikoiman teemoja ja monipuolisia verkostoja”, kertoo COSS ry:n toiminnanjohtaja Timo Väliharju.

 

www.smartcitymindtrek.org

Smart City Mindtrek 2020 osana Tampere Smart City Week -tapahtumaviikkoa

Smart City Mindtrek 2020 on osa Tampere Smart City Week -tapahtumaviikkoa, joka järjestetään 25.-31.1.2020. Viikon aikana Tampereella järjestetään useita tapahtumia eri kohderyhmille, jotta mahdollisimman moni pääsee tutustumaan älykaupunkiratkaisuihin ja niiden mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Tampere Smart City Week järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Ohjelma päivitetään suunnitelmien edetessä Tampere Smart City Week -sivustolle www.tscw.fi.

“Viikon tärkeä tavoite vahvistaa yritysten, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja kaupunkien välistä yhteistyötä. Tämä edesauttaa uusien kansainvälisesti skaalattavissa olevien älykkäiden kaupunkiratkaisujen sekä liiketoimintamalleja syntymistä”, kertoo Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja Teppo Rantanen.

Lisätietoja:

Timo Väliharju
Toiminnanjohtaja
COSS ry
timo.valiharju@coss.fi
050 330 3339

Teppo Rantanen
Johtaja, elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue
Tampereen kaupunki
teppo.rantanen@tampere.fi
040 023 5442

 

 

 

 

Lisää aiheesta:

Smart Tampere: SMART CITY MINDTREK 2020 is coming on 28.-30.1. (Published 25.9.2019)
Smart Tampere: SMART CITY MINDTREK 2020 tulee 28.-30.1. (Julkaistu 25.9.2019)

 

 

Scroll to Top