COSS.fi

COSS.fi

COSS jäsenineen vieraili Ruotsissa tutustumassa heidän OS-verkostoonsa

COSS järjesti jäsenilleen matkan Ruotsiin tapaamaan Open Source Sweden -yhdistyksen väkeä ja heidän jäsenyrityksiään. Suomesta matkalle lähti mukaan yhdeksän henkilöä viidestä eri organisaatiosta.

Matka Ruotsiin - Bisnestä avoimuuden ehdoilla 9.-10.9.2019

Ohjelmassa oli muun muassa osallistujayritysten esittelyjä, avoimuudesta keskustelua sekä vapaamuotoista verkostoitumista. Metatavulta mukaan lähtenyt Jere Lauha kommentoi matkaa kaikin puolin onnistuneeksi. “Lähdettiin avoimin mielin mukaan tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja verkostoitumaan. Myös muihin COSSin jäsenyrityksiin oli hyvä päästä tutustumaan”.  

“Matkalla muodostui uusia kontakteja sekä syntyi alustavaa yhteistyötä, jota lähdetään nyt edistämään” kertoi Lauha. “Matka oli kaikin puolin silmiä avartava juttu ja kaikki järjestelyt olivat etukäteen hoidettu, jolloin reissu oli vaivaton matkalle lähtijän kannalta” summaa Lauha.  

Lisäksi matkan aikana lähdettiin pohtimaan pohjoismaisen avoimen lähdekoodin verkoston perustamista, mikä herätti osallistujissa mielenkiintoa. Tulevaisuudessa on mahdollista, että kansallisten avoimen lähdekoodin ja teknologian järjestöjen jäsenet ovat automaattisesti osa pohjoismaista yhteisöä ja sen toimintaa, kertoi matkalla mukana ollut COSSin toiminnanjohtaja Timo Väliharju.

COSSin jäsen: Olisitko kiinnostunut osallistumaan seuraaville verkostoitumismatkoille? Kerro meille, mihin maahan/maihin haluaisit COSSin järjestävän matkan! Ota yhteyttä

Scroll to Top