COSS.fi

COSS.fi

Ehdota puhetta tai sessiota Open Knowledge Finland Conventioniin

Helmikuussa 2013 järjestetään avoimen yhteiskunnan tekijöiden huipputapaaminen Tuusulassa.

Open Knowledge Finland Conventioniin kokoontuu 8.-9. helmikuuta 100 avoimen tiedon harrastajaa 24 intensiivisen tunnin ajaksi kehittämään avoimen tiedon kenttää Suomessa.

Mukaan kutsutaan avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimen hardwaren yms. harrastajia ja tapahtuman pääpaino on tekemisessä – ei pelkästään muiden esitysten seuraamisessa.

Tällä hetkellä tapahtumaan haetaan puhe- ja sessioehdotuksia, joita voi jättää perjantaihin 14.12. saakka.

Tapahtuman sivut: http://fi.okfn.org/convention/

2 ajatusta aiheesta “Ehdota puhetta tai sessiota Open Knowledge Finland Conventioniin”

 1. Hei

  Avointa kartta ja maanmittaus dataa on nyt ilmeisesti tarjolla. Ongelmaana että ilman asiantuntemusta ja kalliita ammerikkais softia dataa ei saa hyötykäyttöön. Vai miten esim,
  Saisin 3D mittausdatan saisi esim Blenderiin?
  Tai tietojen näyttäminen OSM:ssä?

  tähän tarvineet tietää asiasta jotakin, osata laskea jotain laskuja sekä kirjoitella muunnos skriptejä. eli tarvinee muutaman erialoijen asiantuntijan tiimin. Auttaisin jos osaisin….

  1. Matti Saastamoinen

   masa: Kannattaa seurata Maanmittauslaitoksen Maastotiedot auki -blogia osoitteessa http://maastotiedotauki.blogspot.fi/. Esim. artikkelissa http://maastotiedotauki.blogspot.fi/2012/09/dataa-olis-mitas-sitten.html on kerrottu ohjelmista, joilla käsitellä dataa.

   Jos käytät Facebookia, niin kannattaa tutustua Finnish Open Data Ecosystem -ryhmään, jota seuraa yli 900 avoimesta datasta kiinnostunutta: https://www.facebook.com/groups/fi.okfn/. Sen jäsenillä voi olla vielä parempaa tietoa.

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top