COSS.fi

COSS.fi

Digitaalisten sisältöjen tuotannon yritystreffit Pietarissa 29.5.

Kansallinen Digibusiness-osaamisklusteri (OSKE) kehittää venäläisten partnereidensa kanssa suomalaisten ja venäläisten sisältöyritysten yhteistyötä Suomessa, Venäjällä ja kolmansilla markkinoilla.

Viime vuonna Pietarissa ja Tampereella järjestettyihin alan kontaktitapahtumiin osallistui 50 suomalaista ja 70 venäläistä yritystä. COSS oli mukana järjestämässä Tampereella Openmindin jälkeen pidettyä Finnish-Russian Software Development Networking Eventiä.

Tulokset tilaisuuksista olivat kannustavia ja vastaavanlaiset kontaktipäivät järjestetään myös tänä vuonna: seuraava Pietarissa 29.5.2012.

Suomalaiset mukaan Pietarin digiTV:n käynnistykseen

Pietarissa aloitetaan siirtyminen digiTV-aikakauteen tänä vuonna. Digibusiness-klusterin ja sen Venäjä-yhteistyöstä vastaavan Kouvola Innovation Oy:n aloitteesta asiaa vauhdittamaan on saatu EU:n, Venäjän ja Suomen yhteinen kehittämisprojekti. Projektissa Digibusiness-klusteri luo sisältöihin liittyvää yhteistyötä muun muassa elokuvatuotannon, TV-formaattien, mainostuotannon, digitaalisten koulutustuotteiden, pelien ja tarvittavien jälkituotantojen sekä em. sektoreilla tarvittavien ICT-palveluiden liiketoiminta-alueilla.

Pääteemana digitaalisen sisältötuotannon monikanavaiset tarpeet

Toukokuussa 29. päivänä järjestettävien yritystreffien pääteemana on digitaalisen sisältötuotannon monikanavaiset tarpeet. Matka järjestetään yhteistyössä Digibusiness- ja Jokapaikan tietotekniikka -osaamiskeskusohjelmien sekä Favex ry:n ja Blesk-hankkeen kanssa. Järjestelyihin osallistuu myös Pietarissa toimiva Suomen innovaatiokeskus FinNode.

Ilmoita nopeasti halukkuutesi matkalle

Pietarin yritystreffeille voi lähteä Suomesta rajoitettu määrä yrityksiä ja henkilöitä. Järjestelyissä lähdetään siitä, että yritystreffeille osallistuvat tietävät toisistaan riittävän ajoissa etukäteen tapaamisiin liittyvän ennakkovarausmenetelmän avulla.

Ilmoittautumiset osoitteessa https://digiumenterprise.com/answer/?sid=826739&chk=DRQXH4JY.

Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut:
risto.wallin@kinno.fi
puh. 020 6158 123

www.digibusiness.fi
www.oske.net

Scroll to Top