COSS.fi

COSS.fi

Mediamaisterille uusi tytäryhtiö Open Trainers Oy

Mediamaisteri Group on kasvanut yritysryhmänä uudella tytäryhtiö Open Trainersilla. Open Trainers on koulutuksen, ohjauksen ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on tuottaa laadukkaita oppimiskokemuksia avoimen teknologian, digitaalisten sisältöjen sekä verkon palveluiden hyödyntämisestä asiakaslähtöisesti.

Koulutustoiminnan siirtyessä omaksi yritykseksi, pystymme tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua asiakkaillemme sekä kehittämään koulutustuotteitamme fokusoidusti osana koko Mediamaisteri Groupin tuotevalikoimaa. – Linjaa Mediamaisteri Group Oy:n pääomistaja Timo Väliharju.

Open Trainersin toimitusjohtajaksi on valittu Tiina Front-Tammivirta, jolla on pitkä kokemus verkko-opetuksen kehittämisestä sekä e-oppimisen toimialan edistämisestä. Avoimen teknologian käyttöönoton ja hyödyntämisen lisääntyminen luo kysyntää uusille koulutuspalveluille. Koulutukset toteutamme joustavasti paikan päällä, verkon kautta tai näitä yhdistellen. Vuorovaikutus ja tekemällä oppiminen ovat onnistuneen oppimiskokemuksen avaintekijöitä. – Open Trainers Oy:n toimitusjohtaja Tiina Front-Tammivirta sanoo.

Open Trainers kouluttaa asiantuntijaverkoston avulla. Verkostossa toimii Moodlen pedagogisia ja teknisiä osaajia, OS-ohjelmistojen yrityskäytön ammattilaisia sekä sosiaalisen median työkalujen ja -palveluiden asiantuntijoita.

Open Trainersin sivut on julkaistu osoitteessa: www.opentrainers.fi

Facebookista Open Trainersin löytää osoitteesta www.facebook.com/opentrainersoy

Lisätietoja:

Mediamaisteri Group Oy
Timo Väliharju
pääomistaja
+358 50 330 3339
timo.valiharju@mediamaisteri.com

Open Trainers Oy
Tiina Front-Tammivirta
toimitusjohtaja, yhtiökumppani
+358 45 855 9115
tiina.front-tammivirta@opentrainers.fi

Mediamaisteri Group Oy on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 350 aktiivista yritysasiakasta. Mediamaisterin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Turussa sekä päätoimipiste Tampereella.

Scroll to Top