COSS.fi

COSS.fi

Yrittäjän päivänä 5.9. pärähtää Tampereella: Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennus alkaa, ilmoittaudu nyt!

Mitä uusia mahdollisuuksia avoin data, Big Data ja IoT tuovat yrityksellesi ja asiakkaillesi? Miten asiakkaasi käyttävät tuotteitasi osana omaa liiketoimintaansa? Miten voisit itse menestyä ja auttaa samalla asiakastasi menestymään?

Analytiikka ja palvelumuotoilu antavat uusia oivalluksia sekä sinulle että asiakkaallesi. Datasta oivalluksia ja bisnestä on osallistujille maksuton valmennuskurssi, joka antaa ICT-yrityksille työkalut analytiikkaan ja asiakaskeskeiseen palvelumuotoiluun. Kurssi on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa 6Aika-ohjelmaa ja sille on myönnetty rahoitus.

Kurssi koostuu luento-osuudesta ja yksilöllisestä, tuetusta case-harjoittelusta. Saat kurssilta analytiikan ja palvelumuotoilun osaamista, avointa dataa sekä ideoita uusiksi tuotteiksi, palveluiksi ja liiketoiminnaksi. Saat mukaasi myös analytiikan ohjelmistopakin sekä kurssilla käytetyn palvelumuotoilupelin.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä COSS:n, Tampereen yliopiston ja Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. Kurssi alkaa Yrittäjän päivänä 5.9. ja päättyy 8.12. Kurssin alussa on luentoja ja ohjattua harjoittelua sekä sen jälkeen 12.10. alkava case -vaihe, jossa harjoitellaan yrityksen mukanaan tuoman casen kanssa.

Tampereen kurssille valitaan kuusi yritystä ja luennoille sekä harjoituksiin voi kustakin yrityksestä osallistua enintään kolme henkilöä, joista kaksi on teknisiä henkilöitä ja yksi tuleva palvelumuotoilija. Teknisiltä henkilöiltä edellytetään hyvät tietotekniset taidot.

Ilmoittautuminen

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tampereen kurssi on tarkoitettu pääkaupunkiseudun ulkopuolisille yrityksille, sillä pääkaupunkiseudulla järjestetään kaksi kurssia vuonna 2017.

Lisätietoja valmennuksesta

 

https://www.youtube.com/watch?v=dGGbxwdwnsk&feature=youtu.be

 

Lisätiedot:
Jyrki Koskinen
040 750 3451
jyrki.koskinen@coss.fi

 

Scroll to Top