COSS.fi

COSS.fi

COSSin jäsen Arcusys Oy voitti Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon

Acusys Oy voitti Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun. Voittaja julkistettiin valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Oulussa lauantaina 20.10.2012 ja palkinnon vastaanottivat yrittäjät Jussi Hurskainen ja Janne Hietala.

Kilpailun finaalistit oli valittu alueellisista voittajista, joilla on osoitettu olevan kykyä nähdä uusia mahdollisuuksia. Voittajan valitsi ansioituneista yrittäjistä koottu valtakunnallinen tuomaristo.

Arcusys Oy on IT-asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin keskittynyt tietotekniikan palveluyritys. Sen valtti on avoin lähdekoodi. Yrityksen kasvu perustuu siihen, että aiemmin lisenssimaksujen kurittamat asiakkaat ottivat avoimen lähdekoodin tuotteet avosylin vastaan. Tuotekehityksessä yritys keskittyy erityisesti julkisen sektorin tarpeisiin. Arcusys on kehittänyt mm. avoimen koodin oppimisalustan, jota käytetään useissa maissa verkko-opetuksessa ja koulutusmateriaalien tuotannossa.

Kansainvälisyys on Arcusys Oy:lle arkipäivää, myös investoinneissa. Sillä on toimipiste Petroskoissa. Suomen-toimistot ovat Joensuussa, Helsingissä ja Oulussa. Työntekijöitä on 70.

Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon voittajan valitsi ansioituneista yrittäjistä koottu valtakunnallinen tuomaristo. Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat Yksityisyrittäjäin Säätiö ja Fonecta.


Lisätietoja:
kehittämispäällikkö Petri Rajaniemi, Suomen Yrittäjät, p. 044 525 1222
toimitusjohtaja Jussi Hurskainen, Arcusys Oy, p. 050 087 9417, http://www.arcusys.fi

Scroll to Top