COSS.fi

COSS.fi

COSS on julkaissut uudistetun strategiansa

COSS tuotti jäsenilleen vuoden 2020 loppupuolella kyselyn koskien yhdistyksen toiminnan muutosta geneerisestä avoimuudesta fokusoituun toimintamalliin, avoimeen lähdekoodiin. Samalla tultaisiin myös kirkastamaan yhdistyksen toiminnallista ja viestinnällistä fokusta sekä COSSin roolia ja positioitumista muihin avoimuuden toimijoihin. COSS mielletään jo ensisijaisesti avoimen koodin puolestapuhujana.

Jäsenkyselystä saatujen tulosten pohjalta COSS kävi syksyn 2020 aikana laajan strategia- ja brändikeskustelun COSSin suunnasta ja fokuksesta. Keskustelun päätteeksi COSSin hallitus yhdessä ohjausryhmän kanssa päätti 22.12.2020 pitää COSSin toimintakentän ennallaan, mutta keskittyä erityisesti avoimeen lähdekoodiin, avoimiin rajapintoihin ja avoimiin standardeihin.

Lisäksi käynnistettiin työ strategian kirkastamiseksi ja sen määrätietoiseksi toimeenpanemiseksi. COSS on vastannut syksyn keskusteluun luonnostelemalla COSSin strategiset tavoitteet vuodelle 2021.

COSSin toiminnan strategiset tavoitteet vuodelle 2021.

Strategian fokusoimiseksi ja toimeenpanemiseksi käytetyn OKR (Objectives and Key Results) -menetelmän kautta on jokaiselle tavoitteelle määritelty tarkemmat konkreettiset avaintulokset. Voit tutustua tarkemmin tehtyyn strategiatyöhön täällä.

 

Jäsen, vaikuta ja tule mukaan toimintaan!

Haluaisimme kuulla jäseniltämme, miten hyvin tehty luonnos mielestäsi vastaa sinun ja organisaatiosi odotuksia. Miten COSS yhdistyksenä ja verkostona voisi parhaiten auttaa sinua saavuttamaan oman organisaatiosi tavoitteet? Olemmeko tekemässä oikeita asioita? 

Mitä voisimme tehdä yhdessä? Mitkä COSSin tavoitteista ja avaintuloksista olisivat yhdistettävissä sinun ja organisaatiosi tavoitteisiin siten, että voisimme yhdistää voimamme ja tehdä asioita yhdessä ja edistää siten sekä sinun että COSSin tavoitteita? Esimerkiksi tulostavoitteen “Julkistettu 15 online-artikkelia ja 10 osaamisen esittelyä / casekuvauksia blogialustoille”. Olisiko mahdollisesti sinun organisaatiosi yksi esiteltävistä?

Mikäli haluat osallistua, otathan meihin yhteyttä info@coss.fi ja kerro tarkemmin kommenttejasi strategialuonnokseen tai mitä avaintulosta haluaisit olla saavuttamassa kanssamme. Voit jättää meille kommentteja seuraavaan 17.2.2021 järjestettävään COSSin hallituksen kokoukseen asti. Hallitus päättää tuolloin kokouksessaan vuoden 2021 tavoitteista ja avaintuloksista.

 

 

 

Scroll to Top