COSS.fi

COSS.fi

Avoimella koodilla toteutettu lukuisia projektityökaluja

 

Opensource.com -sivuston kirjoittaja Robin Muilwijk on selvittänyt, mitkä ovat suosituimpia avoimen lähdekoodin projektityökaluja sivuston lukijoiden keskuudessa. Kaiken kaikkiaan listaan on kertynyt yksitoista eri työkalua, joilla projektihallintaa voi toteuttaa. Tässä kirjoituksessa on nostettu esittelyyn viisi työkalua.

 

LibrePlan

LibrePlan on koko projektihenkilöstölle tarkoitettu, selaimessa toimiva projektityökalu. Myös mobiilisovellus on saatavissa Androidille, Windows-puhelimelle ja muille alustoille.
Lue lisää

MyCollab

MyCollab on monipuolinen työkalu, jolla voi hallita asiakkuuksia, dokumentteja sekä erilaisia projekteja. Projektiominaisuus tarjoaa mahdollisuuden Gantt-taulukkoon, tehtävienhallintaan ja moneen muuhun.
Lue lisää

Odoo

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja niin Windowsille, Linuxille kuin muillekin käyttöjärjestelmille.
Lue lisää

ProjectLibre

ProjectLibre on laajalti käytetty projektityökalu – se on ladattu yli kaksi miljoonaa kertaa 200 eri maassa. Työkalu mahdollistaa tehtävänhallinnan lisäksi esimerkiksi resurssien hallinnan.
Lue lisää

Taiga

Taiga tarjoaa projektinhallintaominaisuuksia startup-yrityksille, kehittäjille ja suunnittelijoille. Ohjelmisto on integroitu GitHubin, GitLabin ja Bitbucketin kanssa.
Lue lisää

 

Lue alkuperäinen uutinen:
TOP 11 project management tools for 2016

 

Scroll to Top